Adriana, Hvar spa hotel

Hvar by, Kroatien Flag - Kroatien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 100 m
  • Lufthavn Split (SPU): 85.6 km (2 hours 6 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger i byens centrum ca. 100 m fra byens torv. Endvidere er der ca. 75 km til Split lufthavn.

Det klimatiserede hotel blev bygget i 1968 og er blevet totalrenoveret og fået omlagt sit koncept til at være et stilfuldt luksus-hotel og spa-område i 2006. Der er 59 værelser, og behagelighederne er lige så forskellige som udsigterne, hvilket gør det til et perfekt sted for gæster at slappe af eller glæde sig og genfinde sig selv. Hertil kommer også en foyer med døgnåben reception/check-out service, safeboks, vekselbørs og WLAN/internetadgang.

Hvert værelse rummer eget badeværelse og klare linjer, som betones af såvel linnedets fine tekstur som stoffernes komplicerede mønstre, stænkene af rig farve, de varme trænuancer og naturmaterialerne. Værelserne er indrettet på en måde, så de komplementerer den følelsesmæssige oplevelse og sundhedsfordelene, som hotellets spa-faciliteter og -programmer lægger op til. Komforten og stemningen vil efterlade gæsterne med en følelse så frisk som havluften og lyset, som gennemsyrer værelset. Af faciliteter er der brusebad, badekar, hårtørrer, dobbelt- eller kingsize senge, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, safeboks, minibar, regulerbar(t) radiator/klimaanlæg og en altan eller en terrasse.

Tagterrassen råder over en opvarmet indendørs/udendørs swimmingpool med havvand og en spektakulær himmelbar og lounge-område. Det luksuriøse spa-område Sensorí tilbyder terapeutiske og æstetiske behandlinger, massager og et bredt udvalg af programmer, herunder yoga og udflugter i naturen. Af yderligere fritidsaktiviteter er der sauna, dampbad, vandski, jetski, dykning og windsurfing.

Hotellet har en restaurant, som tilbyder en morgenbuffet og aftensmad a la carte.

2018-07-19 - 2030-07-19: Det er nødvendigt at sejle med færge, for at komme til øen hvor dit hotel ligger. Husk at undersøge færgens sejlplan for din ankomst og afgang fra øen. Færgen sejler ikke 24 timer i døgnet og har særlig sejlplan udenfor højsæsonen om sommeren.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider