Bluesun Holiday Village Bonaca

Bol, Kroatien Flag - Kroatien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Børneclub
  • Lufthavn Split (SPU): 76.1 km (2 hours 30 mins)

Hotelinformation

Bluesun Holiday Village Bonaca ligger i udkanten af byen Bol og består af 14 lave bygninger i to etager omgivet af oliven- og fyrretræer samt cypresser. Området er stort set bilfrit, og du befinder dig i gåafstand til både den naturskønne strand Zlatni Rat og byens centrum.

Pool eller strand?

Hotellet har et dejligt poolområde med to pools og en separat børnepool til børnene, der er som skabt til sjove vandlege. Liggestole og parasoller er inkluderet ved begge pools.

Her finder du også en poolbar, som serverer lette snacks og drikkevarer i løbet af dagen.

Neden for hotellet er der en mindre strand, og hvis du følger stien, kommer du til den fotogene Zlatni Rat-strand. Hvis du går i den anden retning, kommer du til det centrale Bol med butikker, restauranter og isbarer.

Helpension, is og børneklub

Hvis du bestiller med fuld forplejning, er morgenmad, frokost og middag inkluderet via en buffet. Til frokost og aftensmad har du ubegrænset adgang til sodavand, vand, lokal vin og øl. Mellem kl. 17.00-18.00 serveres der is til børnene. Restauranten har en stor udendørs terrasse. Bemærk, at der er en dresscode til middagen.

Hotellets internationale børneklub arrangerer leg og sjov de fleste af ugens dage. Børneklubben er inddelt i forskellige alderskategorier (3-12 og 13-17) og foregår på engelsk.

Der er også en à la carte-restaurant med lokale specialiteter nede ved stranden.

I cocktailbaren Bolero kan du sidde i skyggen af fyrretræerne og nyde en drink, en kop kaffe og et lækkert stykke bagværk.

Hold dig aktiv og underholdt

Ud over fitnessrummet tilbyder hotellet også beachvolley, bordtennis, aerobic, aktivitetsprogrammer, cykeludlejning og 20 tennisbaner i nærheden. Flere aftener om ugen er der underholdning med live bands, traditionelt kroatisk kor, dans og andre aktiviteter.

Du bor således

Pæne nyrenoverede (2023) værelser, der alle vender ud mod havet og er udstyret med bl.a. aircondition, trådløst internet (med varierende dækningsgrad), værdiboks og fladskærms-TV med satellitkanaler. Alle værelser har balkon eller terrasse. Aircondition, opvarmning, pengeskab, sat-tv, telefon, internet, minibar, elkedel, hårtørrer, bruser og toilet. Altan.

Bygningens faciliteter

Reception, restaurant, morgenmadsrestaurant, udendørspool, solstol, strandservice (mod betaling), fitness-center, tennis (mod betaling), bar, diskotek/underholdning, Wi-Fi, parkering (mod betaling), Legeplads.

Tilvalg

Barneseng bookes på forhånd, € 10/nat.

Andet

Turistskat indgår.

2 etager, elevator.

Book-tidligt-rabat

10% rabat på 8 dage eller fler i perioderne 26/4-11/5 2024 eller 28/9-13/10 2024. 20% rabat på 4 dage i perioden 25/5-17/6 2024. Gælder for bookinger senest 31/5 2024.

Ankomst

Indcheckningstid: 14:00, udcheckningstid: 11:00.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider