Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa

Mahé, Seychellerne Flag - Seychellerne

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 0 m
  • Afstands center: 28 km
  • Pool
  • Nærmeste strand/badested: 0 m
  • Nærmeste centrum: 28 km
  • Bar: 2 stk.
  • Restaurant: 7
  • Rengøring pr. uge: 7

Hotelinformation

Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa er et luksuriøst hotel i tropiske omgivelser på øen Silhouette Island, der ligger nordvest for Seychellernes hovedø Mahé. Hotellet består af smukke villaer, et fantastisk poolområde, hyggelige restauranter og harmoniske gemmesteder - altsammen ud til den vidunderlige, hvide sandstrand.

Det smukke poolområde med solterrasse, liggestole og parasoller indbyder til afslappende stunder dagen lang. Her kan du leve barfodslivet med forfriskende dyp i det turkisblå hav eller tage skønne svømmeture i poolen. Vil du have ren afslapning, kan du besøge hotellets hyggelige spaafdeling. Her kan du vælge og vrage blandt flere forskellige spabehandlinger, ligge i boblebadet og bare nyde roen og omgivelserne.

Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa har flere restauranter til forskellige lejligheder. Du får den bedste start på dagen med en generøs morgenbuffet, og hvis du vil runde dagen af på samme vis, har restauranten også åbent til aftensmad. Ved frokosttid kan du vælge mellem retter fra menukortet, og til aftensmad er der en håndfuld a la carte-restauranter med forskellige indretninger at vælge imellem. For den ultimative Seychellerne-oplevelse, anbefaler vi et besøg på The Four Degrees, en restaurant, som ligger direkte på den bløde sandstrand. Hvis du vil have en ekstra bekvem ferie, kan du tilkøbe både hel- og halvpension.

Når du er træt af sol og strand og vil røre dig lidt, tilbyder hotellet både tennis og padel samt yoga og motionsrum. Hotellet har desuden et bredt udvalg af aktiviteter og udflugter for dig, som vil udforske de smukke omgivelser og tage del i den lokale kultur. Kom med på vandretur, oplev livet under havoverfladen eller gå ombord på en af hotellets både og se øen fra søsiden. Silhouette Island er Seychellernes tredjestørste ø og 93 procent af den er udlagt til nationalpark for at beskytte naturen og dyrelivet. Dette tager hotellet meget alvorligt og arbejder derfor aktivt med miljø og bæredygtighed.

Børnene kan lære mere om naturen og samtidig få nye venner i børneklubben. Her arrangeres der blandt andet forskellige aktiviteter i junglen, madlavningskurser, strandrensning og forskellige sportsaktiviteter. Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa tilbyder harmoniske villaer med hyggelig indretning og en privat terrasse. Du vælger selv, om du vil bo i den tropiske have eller på den smukke strand.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider