Robinson Khao Lak

Khao Lak, Thailand Flag - Thailand

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Lufthavn Phuket (HKT): 86.5 km (1 hour 21 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Water park

Hotelinformation

Dette spa-resort ligger 19 km syd for købstaden Takua Pa. Det ligger i kort afstand fra Khao lak og i nærheden af den berømte marine nationalpark og Similan-øerne, som ligger ca. 90 minutter væk i bil. . Bangsak-stranden ligger inden for 10 minutters kørsel fra overnatningsstedet, og Phukets internationale lufthavn ligger 60 km nord for resortet.

Gæsterne kan nyde den behagelige atmosfære i en af de 29 villaer/huse. Følgende værelseskategorier er også tilgængelige: 243 værelser, heraf 10 suiter og 207 dobbeltværelser. Receptionen er åben døgnet rundt. Tjenester såsom bagageopbevaring, pengeskab, valutaveksling og hæveautomat sikrer et behageligt ophold. Trådløs internetadgang på offentlige områder giver gæsterne mulighed for at forblive forbundet. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Klubben har en række faciliteter for gæster med handicap. Hotellet har kørestolsvenlige faciliteter og elevator. Der er en række butikker, herunder et supermarked. Hotellets grund har en legeplads og en dejlig have. Yderligere faciliteter omfatter et legerum og et bibliotek. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer på parkeringspladsen uden ekstra gebyr. Af yderligere tjenester og faciliteter er der børnepasningsservice, børnepasning, lægehjælp, transferservice, roomservice, vaskeservice, frisør, møntvaskeri, hotellæge og shuttlebus. Aktive gæster kan benytte sig af cykeludlejningen til at udforske det omkringliggende område. Businesscenteret er til rådighed for gæsternes forretningsbehov og tilbyder en faxmaskine.

Værelserne har et opholdsområde, et køkken og et badeværelse. Aircondition og en ventilator sikrer behagelige temperaturer. Gæsterne kan nyde havudsigten fra en balkon eller terrasse. Værelserne har en kingsize seng og en sovesofa. Separate soveværelser er tilgængelige. Børnesenge og ekstra senge kan anmodes om til yngre gæster. Der er også værdiboks, minibar og skrivebord. For gæsternes bekvemmelighed omfatter ferieboligerne køleskab og te- og kaffefaciliteter. Der er også et strygesæt og en buksepresse. En telefon, et fjernsyn med satellit-/kabelkanaler, en radio og WiFi (uden ekstra gebyr) giver alt det nødvendige for en behagelig ferie. Badeværelserne er udstyret med en bruser og et badekar. En hårtørrer, et makeupspejl, badekåber og en telefon er tilgængelige til daglig brug. Gæster kan også booke kørestolsvenlige værelser med kørestolsvenlige badeværelser. Klubben har familieværelser og ikke-ryger værelser.

Der er indendørs og udendørs pools og et børnebassin. Ren afslapning i boblebadet, sjov på vandrutsjebanen og forfriskende drinks i poolbaren – gæsterne vil opleve, hvor rig og varieret en dag i vandet kan være. En solterrasse, liggestole og parasoller er til rådighed. Hotellet tilbyder et omfattende udendørs sportsprogram, herunder cykling/mountainbike, tennis, beachvolley, minigolf, golf og bueskydning. En bred vifte af sportsgrene er tilgængelige, herunder vandsport såsom windsurfing, sejlads i sejlsport, kanosejlads, sejlads, snorkling, dykning og vandaerobic eller, mod betaling, katamaraning. Sportsentusiaster tilbydes også en bred vifte af indendørs aktiviteter, herunder fitnesscenter, bordtennis, badminton, billard, dart, yoga og callisthenics. Forskellige wellness-muligheder er tilgængelige på hotellet, herunder en spa, en sauna, et dampbad, en skønhedssalon, massagebehandlinger, anti-age-behandlinger og et solarium. Yderligere fritidsaktiviteter omfatter et underholdningsprogram, en børneklub og levende musik.

Spisefaciliteterne omfatter en restaurant med klimaanlæg, en café og en bar. Forplejning inkluderer halvpension og helpension. En kontinental morgenbuffet garanterer en god start på dagen. Til frokost og aftensmad kan gæsterne vælge mellem en buffet, à la carte og en fast menu. Diætmad og børnemåltider kan tilberedes efter anmodning. Klubben tilbyder også særlige forplejningsmuligheder. For gæster er alkoholfrie drikkevarer inkluderet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider