The Three Corners Rihana Inn -

El Gouna, Egypten Flag - Egypten

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstand strand: 1000 m
  • Lufthavn Hurghada (HRG): 39.5 km (42 mins)
  • Nightclub
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Bar
  • Pool bar
  • Water park

Hotelinformation

Dette hotel er ideelt for familier og ligger i hjertet af El Gouna, ca. 1,5 km fra stranden. De nærmeste restauranter og muligheder for natteliv kan nås inden for ca. 400 m. Den nærmeste lufthavn er Hurghada (HRG), som ligger cirka 35 km væk.

Hotellet blev moderniseret i 2020. På dette hotel, som omfatter en elevator, bydes gæsterne hjertelig velkommen i lobbyens døgnåbne reception. Faciliteterne på hotellet omfatter en garderobe, bagageopbevaring, pengeskab, valutaveksling og pengeautomat. Der er trådløs internetadgang på offentlige områder. Hotellet tilbyder en række faciliteter for gæster med handicap. Filmfans vil finde masser af 'lys, kamera, action' i biografen. Der er en række butikker, herunder et supermarked. En have giver ekstra plads til hvile og afslapning i det fri. Yderligere faciliteter omfatter en tv-stue. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer i garagen eller på parkeringspladsen. Yderligere tjenester og faciliteter omfatter lægehjælp, en transferservice, roomservice, alarmopkaldsservice, vaskeriservice, en frisør, et møntvaskeri, en sideservice og en shuttlebus til hotellet. Cyklister kan gøre brug af cykelkælderen og leje service (mod betaling). Businesscenteret er klar til gæsternes forretningsbehov og har en projektor.

Værelserne har køkken og badeværelse, og aircondition sikrer den helt rigtige temperatur. En balkon er blandt standardfaciliteterne på nogle værelser. Værelserne har en dobbeltseng og en sovesofa. Separate soveværelser er tilgængelige. Ekstra senge eller børnesenge kan leveres efter anmodning. Der er også værdiboks og minibar. Gæsterne vil også finde en te/kaffe-station inkluderet blandt standardfunktionerne. En telefon, satellit-tv og WiFi giver alt det nødvendige for en behagelig ferie. Badeværelserne er udstyret med bruser og hårtørrer.

Mens de voksne svømmer et par omgange i den udendørs pool, kan børnene nyde at plaske rundt i deres eget svømmeområde. Ren afslapning i boblebadet (mod betaling), sjov på vandrutsjebanen og forfriskende drinks i poolbaren - gæsterne vil opleve, hvor rig og varieret en dag i vandet kan være. Der er en terrasse med liggestole og parasoller. Hotellet tilbyder en bred vifte af udendørs sportsgrene, herunder boccia, beachvolley og minigolf. Mod betaling kan gæsterne også nyde ridning. En række sportsgrene er tilgængelige, herunder vandsport såsom snorkling og vandaerobic. Mod betaling kan gæsterne også nyde kitesurfing, bananbådsture, katamaraning og dykning. Hotellet tilbyder adskillige indendørs sportsgrene, herunder dart, yoga, callisthenics og aerobic eller, mod betaling, billard. Der er et wellness-område med sauna og solarium og mod betaling spa, skønhedssalon og massagebehandlinger. Fritidsfaciliteterne omfatter en børneklub, et børnediskotek, levende musik og en natklub.

Spiseområdet omfatter en restaurant og en bar. Forfriskende drinks i strandbaren er en perfekt måde at nyde det varme vejr på. Forplejning inkluderer halvpension og alt inklusive. En lækker og varieret buffet venter gæsterne til morgenmad, frokost og middag. Særlige måltider, herunder vegetariske retter, er også tilgængelige. Hotellet tilbyder et udvalg af alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider