Servatur Don Miguel Adults Only

Playa del Ingles, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 800 m
  • Afstands center: 300 m
  • Lufthavn Gran Canaria (LPA): 30.6 km (23 mins)

Hotelinformation

Det attraktive hotel er centralt beliggende ca. 800 m fra stranden "Playa del Inglés" og den hyggelige promenade. Der er kun 200 m til indkøbscentret "Yumbo", hvor man finder et væld af underholdningsmuligheder samt en forbindelse med det offentlige transportsystem. Desuden kører der en gratis bus til Playa del Inglés fra hotellet.iddelklassehotellet blev komplet renoveret i 1997. Det er på 5 etager og råder over i alt 284 dobbeltværelser. Til faciliteterne hører en døgnåben reception, fire elevatorer, en kiosk, en bar med tv- og videohjørne, en restaurant med ikke-ryger-afdeling samt en internetterminal (mod betaling). Herudover er der også vaskeservice, ligesom der til de mindste gæster er en legeplads.

De hyggeligt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, centralvarme, altan eller terrasse og en safeboks (mod betaling).

På de velplejede udendørs arealer finder man en pool med børnebassin og en solterrasse med liggestole og parasoller. Derudover kan man gratis spille bordtennis og beachvolley. Ydermere kan man mod betaling spille tennis, billard og bordfodbold. Herudover sørger et aktivitetsprogram med livemusik og shows for såvel børn som voksne for afveksling og underholdning.

Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider