Botanico and The Oriental Spa Garden

Puerto de la Cruz, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 2 km
  • Afstands center: 150 m
  • Lufthavn Tenerife North Airport (TFN): 25.1 km (21 mins)
  • Lufthavn Tenerife (TFS): 89.2 km (1 hour 2 mins)

Hotelinformation

Dette prestigefyldte, traditionelle hotel ligger på en forhøjning i det stille villakvarter La Paz, tæt på den botaniske have. Til centrum af Puerto de la Cruz, stranden og swimmingpoolene med havvand er der ca. 1,5 km. Der afgår en bustransport flere gange om dagen på hverdage og lørdag morgen. Der findes desuden et bredt udvalg af forretninger, barer, beværtninger og restauranter lige i nærheden. Der er desuden ca. 50 m til de nærmeste forbindelser med offentlige transportmidler. Ydermere finder man et kasino i byens centrum. Der er tale om et af de bedste og berømteste hoteller på De Kanariske Øer og en storslået beliggenhed for et stille rendezvous takket være dets elegante atmosfære.

Dette elegante hotel med dejlig udsigt til Atlanterhavet og vulkanen Teide er et af de mest prestigefyldte hoteller på De Kanariske Øer. Sammen med en klassik stil hersker der en tidløs ynde og rolig atmosfære på hele hotellet. Gæsterne inviteres til at afslappe og genoplade batterierne i en frodig, subtropisk have (på 25.000 m²) eller i det prishædrede spa-haveområde Oriental Spa Garden (på 3.500 m²). Herudover er der 4 a la carte-restauranter og 2 barer. Endvidere står der konferencelokaler til rådighed samt egen parkeringsplads og et business-center.

De elegant indrettede værelser er udstyret med dobbelt- eller tvillingesenge, en møbleret altan med udsigt til byen/havet eller haven/bjergene eller forsiden/spa-området. Af andre behageligheder på værelset er der fladskærmsfjernsyn, internetadgang med ADSL-forbindelse, stor garderobe, klimaanlæg, elektrisk safeboks, badeværelse med brusebad og bidet, telefon, minibar, badekåber, hjemmesko og en hårtørrer.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider