Renaissance Phuket Resort & Spa

Mai Khao Beach, Thailand Flag - Thailand

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

Hotelinformation

Renaissance Phuket Resort & Spa er et elegant boutique-hotel beliggende direkte ved den fine lange, hvide Mai Khao-strand på det nordlige Phuket. Resorten ligger i nationalparken Sirinath Marine, og hvis du er ude efter fred og ro, så er du kommet til det rette sted. Lige som hotellet i sin helhed, så er også værelserne smagfuldt og moderne indrettet med finesse. Du bor komfortabelt i rummelige, veludstyrede og lyse værelser - alle har altan og bl.a. trådløst internet, minibar og fladskærms-TV. På værelserne er der også te- og kaffefaciliteter, badekåber/-tøfler, DVD-afspiller samt drikkevand på flaske. Her er en stor og elegant udendørspool, bygget i sorte sten og beliggende på en terrasse med herlig udsigt over havet. Som gæst kan du slappe af i boblepoolen eller booke massage eller kropsbehandlinger på det stilfulde Quan Spa. Du kan også dyrke lidt motion i fitness-centret. Maden på Renaissance Phuket Resort & Spa får tit højeste udmærkelse. DU kan vælge mellem tre restauranter. På ”Loca Vore Restaurant” vælger du selv blandt friske, lokale råvarer, som kokken så siden tilbereder. På ”Sand Box Restaurant and Bar” serveres lettere retter om eftermiddagen. Om aftenen forvandles den til grill og bar. Der er også en café med perfekt espresso og godt bagværk samt pubben ”The Lounge” med internethjørne. Hotellet har en Kid's Club til børn mellem 4 - 12 år med egen lille børnepool. Udvalget af restauranter og shopping i nærområdet er meget begrænset. Nogle km fra resorten ligger et lille shoppingcenter ”Turtle Village” med nogle restauranter, barer og butikker. Hotellet har egen shuttle-bus til "Turtle Village", men du kan også cykle. Gratis udlån af cykler i receptionen. Hvis du vil have et større udvalg af shopping og fornøjelser, kan du tage til Phuket by ca. 45 km fra hotellet. Til Phukets lufthavn er der ca. 20 km.

Beliggenhed

Roligt og fredfyldt ved den lange hvide Mai Khao-strand.

Du bor således

Aircondition, pengeskab, sat-tv, telefon, internet, minibar, elkedel, hårtørrer, strygebræt, strygejern, bruser og toilet. Altan.

Bygningens faciliteter

Reception, restaurant, morgenmadsrestaurant, udendørspool, solstol, strandservice (mod betaling), fitness-center, spa (mod betaling), bar, trådløst internet.

Andet

Daglig rengøring indgår. Sengelinned og håndklæder indgår. Depositum € .

4 etager, elevator.

Ankomst

Indcheckningstid: 14:00, udcheckningstid: 12:00.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider