Bitacora Lanzarote Club

Puerto del Carmen, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 500 m
  • Afstands center: 600 m
  • Lufthavn Lanzarote (ACE): 10.8 km (12 mins)

Hotelinformation

Lejlighedskomplekset ligger på en bakketop midt i turistområdet Puerto del Carmen kun ca. 900 m fra den fine sandstrand Playa Blanca. Der er ca. 1 km til centrum. I de umiddelbare omgivelser (ca. 600 m) finder man diverse shoppingområder med forretninger, butikker, barer og restauranter. Desuden afgår der offentlige transportmidler ca. 150 m væk.

Det attraktive lejlighedskompleks blev renoveret i år 2000 og har fordelt på sine 2 etager i alt 189 lejligheder. Det råder over en foyer med døgnåben reception og tv-stue samt et minimarked og en bar. Der tilbydes naturligvis vasketøjsservice.

Lejlighederne er smagfuldt indrettet og råder over kombineret stue/soveværelse med sovesofa, separat soveværelse samt eget badeværelse med brusebad. Derudover er de udstyret med telefon, tekøkken, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.

På de udendørs arealer finder man tre swimmingpools med to separate børnebassiner og en poolbar samt en solterrasse med liggestole. Mod betaling er der mulighed for at spille billard. Flere gange om ugen arrangerer hotellet afvekslende underholdningsaftener. På stranden tilbydes der forskellige vandsportsgrene mod betaling.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider