Relaxia Lanzaplaya

Puerto del Carmen, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 250 m
  • Afstands center: 50 m
  • Lufthavn Lanzarote (ACE): 9.3 km (13 mins)

Hotelinformation

Lejlighedskomplekset er centralt beliggende i Puerto del Carmen kun ca. 250 m fra stranden. Det ligger i et fredeligt og roligt kvarter ikke langt fra et rekreativt område. I de umiddelbare omgivelser finder man forskellige indkøbsområder med forretninger, små butikker, barer og restauranter samt diskoteker. Der er heller ikke langt til det nærmeste stoppested.

Lejlighedskomplekset blev renoveret i år 2004 og råder over i alt 168 lejligheder. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt en elevator og et minimarked. Desuden er der en bar, en pub, en tv-stue og en restaurant med ikke-ryger område og børnestole. Herudover råder komplekset over en internetterminal, ligesom det er muligt at leje cykler (mod betaling). De mindste gæster kan blive passet i miniklubben. Slutteligt tilbydes der også hjælp i tilfælde af sygdom.

De hyggeligt indrettede lejligheder er komplet renoverede. De er er udstyret med kombineret stue/soveværelse (her kan der sove en ekstra person), separat soveværelse, badeværelse med brusekabine og hårtørrer samt altan eller terrasse. Herudover er der safeboks (mod betaling), telefon, satellit-tv samt tekøkken med mikroovn og køleskab. Der er maksimalt plads til 3 voksne.

Hotellet råder over et børnebassin samt to udendørs swimmingpools, som er opvarmet om vinteren. Derudover er der en snackbar samt liggestole og parasoller. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at spille tennis og billard (mod betaling). Desuden er der en dykkerskole på stranden (ca. 100 m væk). Endvidere sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram med ugentlige shows og live-musik for underholdning og afveksling. Sidst, men ikke mindst, ligger der en 18-hullers golfbane ca. 20 km fra komplekset.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider