Revoli

Puerto Rico, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Lufthavn Gran Canaria (LPA): 48.8 km (36 mins)

Hotelinformation

Dette komfortable kompleks ligger omkring 200 m fra sandstranden og de nærmeste forbindelser med offentlige transportmidler, ligesom der er 500 m til indkøbsområdet Puerto Rico med restauranter, barer og natteliv. Gæsterne vil finde en række attraktioner i nærheden, herunder temaparker (5 km/20 km væk), klitterne i Maspalomas og havnen i Mogan (begge 20 km væk) samt parken Mundo Aborigen (25 km væk). Det ligger 70 km fra Las Palmas de Gran Canaria, mens gæsterne vil finde Playa de Amadores, Playa de Taurito, Playa de Mogán og Playa del Inglés i nærheden. Endvidere er der kun 55 km til lufthavnen.

Lejligheds-komplekset kan specielt anbefales til familier og rummer i alt 181 logier, en have og en terrasse. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception og check-out service samt en safeboks, en vekselbørs, en elevator, en café og en aviskiosk. Det tilbyder også en restaurant med en bar, et supermarked, en frisørsalon (lukket i maj måned) samt internetadgang (mod betaling). Herudover er der mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling) og leje en cykel på hotellet for at drage på opdagelse i de omkringliggende omgivelser (mod betaling). Der er parkeringspladser til gæster i bil, ligesom de yngre har mulighed for at boltre sig på legepladsen.

De komfortable og luftige værelser gør disse lejligheder til en god base for familier. Alle lejligheder rummer altan eller terrasse, nogle med udsigt til swimmingpoolen, udsigt til Puerto Rico eller udsigt over havet. De tilbyder køkken, et separat soveværelse og en stue. Lejlighederne er indrettet med en kaffemaskine, en mikrobølgeovn, en elkedel, en brødrister, et køleskab og et fjernsyn (mod betaling). Der tilbydes endvidere rengøring 4 gange om ugen, mens sengelinned og håndklæder skiftes 3 gange om ugen. De private badeværelser rummer et brusebad/badekar, ligesom værelserne er indrettet med telefon, regulerbart klimaanlæg og en safeboks som standardindretning.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider