Apartamentos Portonovo

Puerto Rico, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 100 m
  • Afstands center: 100 m
  • Lufthavn Gran Canaria (LPA): 47.2 km (37 mins)

Hotelinformation

Lejligheds-hotellet ligger i feriestedet Puerto Rico i Mogán, på den sydvestlige del af øen. Herudover er der 100 m til sandstranden og det krystalklare vand, hvor gæsterne kan dyrke alle former for sport. Etablissementet ligger desuden ca. 40 km fra Gran Canaria lufthavn, og der er talrige forbindelser med taxa og bus til Puerto Rico.

Lejligheds-hotellet blev renoveret i 2010 og tilbyder en række saloner, hvor gæsterne kan slappe af, læse lidt, se fjernsyn og gå på internettet. Ejendommen består af 153 værelser og byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out. Herudover tilbydes der en stor have med swimmingpool, en café, en hinduisk restaurant, en beværtning og en bar. Gæsterne kan indtage deres middag på værelserne eller nyde den fantastiske morgenbuffet. Af yderligere faciliteter bør nævnes safeboks, vekselbørs, elevator, aviskiosk, frisørsalon, konferenceindretninger og trådløs internetadgang.

Alle værelser er udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv og safeboks. Der tilbydes også egne badeværelser med brusebad og hårtørrer. Der er værelser med enten dobbelt- eller kingsize senge til rådighed. Endvidere er køkkenerne udstyret med køleskab, mikrobølgeovn og mulighed for at lave te og kaffe. Tillige tilbydes gæsterne vaskemaskine, strygejern og strygebræt og en altan eller terrasse på værelserne.

Gæsterne kan tage en opkvikkende dukkert i den opvarmede udendørs swimmingpool, og forfriskninger fås i snackbaren langs swimmingpoolen. Liggestole og parasoller står klar til brug på solterrassen og kan lejes på sandstranden. På stedet er der ydermere mulighed for at spille pool/snooker.

Der tilbydes en kontinental morgenbuffet hver morgen, mens frokosten kan vælges a la carte.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider