TUI BLUE Los Gigantes

Los Gigantes, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Lufthavn Tenerife (TFS): 43.7 km (39 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger ved havet og ud mod en spektakulær baggrund af klipper på den sydvestlige del af øen. Det er tæt på Puerto de Santiagos turistområde med banker, forretninger, barer, supermarkeder og meget mere. Desuden er der ca. 100 km til Santa Cruz fra hotellet.

Hotellet tilbyder i alt 220 værelser og 5 suiter. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Af yderligere faciliteter på dette klimatiserede strand-hotel er der safeboks, garderobe, elevator, frisørsalon, spillelokale, fjernsynsstue, café, bar og restaurant. Hertil kommer også internetadgang og mødelokaler. Desuden tilbyder hotellet et lille supermarked, fjernsyn og computerspil. Ankommer gæsterne i bil, kan de efterlade køretøjet på parkeringspladsen.

Suiterne har 2 soveværelser og 1 stue med udsigt over havet. Alle værelser og suiter er indrettet med eget badeværelse med brusebad og badekar. Herudover tilbydes der af behageligheder også dobbeltseng, telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks og minikøleskab. Som en del af standardindretningen er der tilmed klimaanlæg og altan.

Hotellet har 2 swimmingpools, den ene med klorvand og den anden med saltvand, og en solterrasse med liggestole og parasoller. Endvidere kan gæsterne dyrke motion i fitness-studiet. Herudover er der også sauna og dampbad, et spa-område med boblebad, et såkaldt jet-bassin, solarium og spa-brusere samt mulighed for at få massage- og spa-behandlinger. Der er 2 tennisbaner, bordtennis, badminton og squashfaciliteter samt en billardstue. Der tilbydes også et underholdningsprogram for voksne om dagen og om aftenen. Derudover er der en lystbådehavn, hvor gæsterne kan dyrke alle former for vandsport.

Hver morgen tilbydes der en kontinental morgenbuffet. Herudover kan frokosten og aftensmaden også nydes som buffet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider