Sol Lunamar Palmanova Apartamento

Palma Nova/Magaluf, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 200 m
  • Afstands center: 1000 m
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 28.0 km (23 mins)

Hotelinformation

Dette lejlighedshotel ligger i Palmanova på den sydvestlige del af Mallorca. Det kan tilbyde en privilegeret beliggenhed ved stranden mindre end 50 m fra Middelhavet. Der er ca. 4 km til det velansete Puerto Portalsfritidsindretning og Paladium Casino samt Magallufs sportsindretninger. Barer, restauranter samt offentlige transportmidler ligger inden for gåafstand fra hotellet. Der er ca. 13 km til Palma de Mallorca, mens der er omkring 24 km til den internationale lufthavn.

Det klimatiserede hotel blev renoveret i år 2005 og råder over 7 etager med i alt 134 værelser og 4 suiter. Herudover er der en have og en terrasse samt en foyer med døgnåben reception, elevator og vekselbørs. Hotellet har tilmed en restaurant/café (åben for morgenmad, frokost og aftensmad), en bar samt internetadgang.

Værelserne er indrettet i et typisk middelhavsdesign og kan tilbyde et veludstyret badeværelse, terrasse eller altan og et køkken med køleskab. Herudover er der en safeboks (mod betaling) samt radiator og klimaanlæg (individuelt reguleret). Der er maksimalt plads til 2 voksne og 1 barn.

På de udendørs arealer finder man en sstor wimmingpool med brønebassin, pool-bar, pool-borde samt talrige liggestole og parasoller. Gæsterne har mulighed for at spille bordtennis. Hotellet er omgivet af forskellige golfbaner, som ligger mellem ca. 2 og 20 km væk. I hotelomgivelserne tilbydes minigolf, jetski, vandski, dykning, windsurfing, fiskeri, tennis, jogging, ridning samt udflugter med skib eller helikopter. Lokale attraktioner tæller vandland, westernpark, Puerto Portals og marineland.

Der tilbydes morgenmad. Såvel frokost som aftensmad kan vælges a la carte.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider