Atlantica Grand Mediterraneo Resort

Ermones, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Lufthavn Corfu (CFU): 15.8 km (26 mins)

Hotelinformation

Grand Mediterraneo hotel, bygget i 1972 og renoveret i 2008 med en grund på 11,000 m2, der ligger i Ermones mellem bakkerne. Foran hotellet er der et lokalt busstoppested , med forbindelser til Korfu by, der ligger 16 km væk. Et par tavernaer og et supermarked ligger tæt på. Der er en 18-hullers golfbane 800 m væk, og et dykkercenter og et vandsportscenter på stranden. Lufthavnen ligger 17 km fra hotellet.

Hotellet tilbyder 24-timers reception, lobby, møde- og eventfaciliteter, internethjørne (mod ekstra gebyr), tv og spillehal, butikker, hovedrestaurant, restaurant gastronomique og strandrestaurant a la carte, piano bar med lounge og gårdhave , udendørs swimmingpool og solterrasse. Der er også et wellness- og spa-område med sauna, tyrkisk bad, fitnessrum og indendørs opvarmet pool, samt bordtennis og tennisbaner.

Værelserne er udstyret med aircondition, centralvarme, telefon, tv, trådløst internetadgang, internetadgang, radiokanal, sikkerhedsboks (mod ekstra gebyr), minibar, balkon eller terrasse og badeværelse med hårtørrer, badekåber og tøfler. Roomservice og vaskeriservice er til rådighed (begge mod ekstra gebyr).

    • Der er en svævebane, mellem de forskellige hotelniveauer.
    • Bemærk venligst, at nogle af de ovennævnte faciliteter kan være lukket pga. vejret/sæsonbestemte forhold. Adresse: 49100 Ermones, Corfu Island, Grækenland.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider