Corfu Mare Boutique Hotel

Gouvia, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Voksenhotel
  • Afstand strand: 4 km
  • Afstands center: 2 km
  • Lufthavn Corfu (CFU): 4.8 km (12 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger i Kefalomandouko, som er en grøn og rolig forstad til Korfu, 500 m fra havnen og 1.500 m fra Korfu by. Kun 150 m væk ligger der restauranter, beværtninger, klubber, barer og caféer. Korfu har mange eksempler på arkitektur af enestående, universel værdi både, når det kommer til øens ægthed og integritet.

Hotellet er netop blevet renoveret og istandsat i 2009 med en moderne og stilfuld, dog hyggelig atmosfære. I foyeren finder man en døgnåben reception og check-out service, en salon og en bar. Der er 2 værelser, som er egnede til personer med særlige behov og 2 til familier. 1. og 2. sal rummer 15 standardværelser (nogle af dem med indre forbindelsesdøre) og 2 eksklusive soveværelser. På 3. sal er der suiter og værelser i kategorien superior, som alle har egen altan eller terrasse. Etablissementet rummer i alt 51 værelser samt en safeboks, en vekselbørs, elevator, en frisørsalon, en café og en restaurant. Der tilbydes herudover konferenceindretninger (muligvis mod betaling), internetadgang, mulighed for at bestille vasketøjsservice, en parkeringsplads til bilen og udlejning af cykler.

Standardværelserne har en meget stilfuld indretning, som skaber en rolig og behagelig atmosfære. På hvert fjerde værelse er der et anderledes tapet og anderledes farvede møbler. Værelserne er rummelige med store altandøre, der tillader lys og sol at trænge ind i værelserne hele dagen lang. Alle værelser har regulerbart klimaanlæg, centralvarme, loftsventilator, køleskab, minibar, fladskærmsfjernsyn med satellit-/kabel-tv og en safeboks med plads til en bærbar computer. Der tilbydes ligeledes egne badeværelser med hårtørrer, boblebad og brusebad. Af yderligere standardfaciliteter er der dobbeltseng, telefon, internetadgang, mulighed for at lave te og kaffe såvel som strygejern og strygebræt.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider