Hotel Jungle Park

Hurghada, Egypten

Detur
Total pris: 1000000
Se pris og bestil

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Hotelinformation

Herligt hotel med kæmpe vandland

Jungle Aqua Park Resort byder ikke bare 21 pools på hotelområdet, men også på et kæmpe vandland med 11 pools og mange forskellige vandrutsjebaner at vælge imellem (mindst en pool er opvarmet om vinteren). Så du kan tage familien med på en sjov og skøn vinterferie med garanti for vandplaskeri.

På Jungle Aqua Park er også spa med sauna og hamam, fitnesscenter og mulighed for billard, bordtennis, minigolf, tennis, fodbold, beachvolley og vandsport. Nogle aktiviteter/faciliteter mod ekstra betaling. På hotellet er flere restauranter, barer, natklub og cafeteria. Hotellet arrangerer jævnligt underholdning og live musik. Til de små er her desuden legeplads, legerum og børneklub (4-12 år, ikke dansktalende).

Den nærmeste strand ligger 900 m fra hotellet ved Dana Beach Resort. En gratis shuttlebus kører dertil hver halve time mellem kl. 8-17. På stranden er der solseng og parasoler til fri afbenyttelse samt strandbar med All Inclusive (dog ikke med stærk alkohol).

Værelserne

Alle værelser er udstyret med balkon eller terrasse, sikkerhedsboks, el-kedel, minibar med vand og læskedrikke (opfyldes dagligt, ellers andet mod tillæg), centralstyret aircondition, satellit TV og telefon. Otte handicapværelser til rådighed på forespørgsel. Alle værelser er røgfrie.

Standardværelse (46 m2) Har klinkegulv og er indrettet i afrikansk safari stil med varme lyse farver. Har plads til max 2 voksne og 1 barn under 12 år.

Familieværelse (46 m2) Indrettet som standardværelse. Opdelt med en skydedør. Det ene værelse er udstyret med dobbeltseng og det andet med køjeseng. Har plads til max 2 voksne og 3 børn under 12 år.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer

8 handicapvenlige værelser til rådighed på anmodning. Ingen elevatorer. Ramper på hotelområdet, bemærk dog, at dele af hotellet kan være svært fremkommeligt grundet stort område og aquapark.

MÃ¥ltider

All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;

Obligatorisk tillæg for julemiddag:

860 kr. for pr. rejsende med All Inclusive.

Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:

990 kr. for pr. rejsende med All Inclusive.

Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt

Hotellet ligger i et roligt turistområde, hvor støj fra hotellets omgivelser og flytrafik forekommer. Bygget i 2008, renoveret løbende hvert år. Hotellet består af bungalows med grønne områder imellem. I alt 860 værelser. Gratis Wifi på hotellets offentlige område, såsom lobby. Konferencefaciliteter. ATM/Hæveautomat, minimarked, butikker og frisør på hotellets område. Poolhåndklæder til rådighed ved hotellets pools. Børnepool op til 8 år, vandrutsjebanerne har forskellig aldersgrænse, nogle fra 4 år, andre fra 10 år. Med i opholdet er det stort anlagte show Tusind og En Nats Eventyr på hotellet Alf Leila Wa Leila - et orientalsk show med lys og lyd, akrobatik, hesteshow, folklore, mavedans, musik og middag. Gratis shuttlebus sørger for transporten.

Adresse Safaga Road, P.O. Box 606, Hurghada, Red Sea, Egypt

Tlf. +20653464670-77

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider