Globales Playa Estepona

Estepona, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Børnepool
  • Opvarmet pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 0 m
  • Afstands center: 15 km
  • Lufthavn Málaga (AGP): 64.5 km (45 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger i hjertet af Costa del Sol i kommunen Estepona, kun 5 km fra Puerto Banus og 13 km fra Marbella og Estepona. Der findes talrige restauranter, barer og forretninger samt forbindelser med offentlige transportmidler i Diana Park omkring 500 m væk. Endvidere er der ca. 13 km til busstationen (Portillo-Marbella).

Komplekset spænder over et areal på 40.000 m² med damme, springvand, haver og et stort, grønt skovområde. Det har også en strand-klubrestaurant og en stor terrasse med en scene. Dette strand-hotel blev opført i 2011 og rummer i alt 62 værelser og suiter. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der er safeboks, elevator og aviskiosk. Endvidere er der frisørsalon, auditorium, fjernsynsstue, legeplads, miniklub, konferenceindretninger, trådløs og kabelført internetadgang (begge dele mod betaling), parkeringsplads til bilen og mulighed for at bestille vasketøjsservice. Hertil kommer en café og en bar, som tilbyder mad og drikke.

Hotellet råder over adskillige sportsfaciliteter såsom 3 swimmingpools, herunder et børnebassin, en håndboldbane, 2 tennisbaner og et bordtennislokale såvel som et omfattende underholdningsprogram for gæster i alle aldre. Ydermere står der liggestole med parasoller klar til brug på solterrassen og den nærliggende strand af sand og grus. Herudover kan gæsterne deltage i aerobic- eller vandgymnastikkurser og spille pool/snooker, volleyball, beachvolley og petanque. På hotellets grund finder man tilmed en kirke, som er perfekt i forbindelse med gæster på pilgrimsfærd, med gudstjeneste hver dag.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider