Luna Beach Hotel

Golden Sands, Bulgarien Flag - Bulgarien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Lufthavn Varna (VAR): 25.1 km (33 mins)

Hotelinformation

Det attraktive hotel ligger i et turistområde og er kun adskilt fra den fine sandstrand af den livlige strandpromenade. I de umiddelbare omgivelser finder man desuden forskellige sports- og underholdningsmuligheder.

Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i 1997. Det råder over i alt 240 dobbeltværelser, 10 enkeltværelser samt seks suiter. I foyeren er receptionen åben for ekspedition alle døgnets 24 timer, ligesom der også er safeboks, lobbybar og to panoramaelevatorer. Til faciliteterne hører desuden et par forretninger, en frisør, en tv-stue, en klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling og en internetterminal. Herudover tilbyder hotellet også roomservice og vaskeservice, ligesom der er en parkeringsplads og en garage.

De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar (mod betaling), klimaanlæg (mod betaling) og lejesafe.

På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin samt en poolbar, liggestole og parasoller. Herudover er der også en indendørs swimmingpool (opvarmet), et fitness-studie og en sauna samt en balneologisk kurafdeling bl.a. med mudderbade. Herudover er der bordtennisborde samt mulighed for mod betaling at spille billard.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider