Mitsis Petit Palais Beach Hotel

Rhodos by, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 50 m
  • Afstands center: 2 km

Hotelinformation

Mitsis Petit Palais Beach Hotel er et dejligt byhotel med en god, central beliggenhed tæt på de mange oplevelser, som venter i den charmerede Rhodos by. Stranden kan nås på få minutter til fods, og byens charmerende gamle bydel findes ligeledes i gåafstand fra hotellet. Her kan du bevæge dig rundt i de snørklede gader og lade dig føre tilbage i tiden i det imponerende fæstningsværk. I den gamle bydel finder du også masser af shoppingmuligheder og hyggelige restauranter.

Mitsis Petit Palais Beach Hotel består af lyse og pæne værelser, som kan rumme op til 4 personer. Til hotellet hører et hyggeligt poolområde, hvor du kan slappe af på en liggestol i solen, og skulle du få lyst til lidt bevægelse i løbet af ferien, er du velkommen til at deltage i yoga på det nærliggende Mitsis Grand Hotel. Flere gange om ugen er der hyggeligt livemusik og shows, der kan nydes sammen med en drink i hotellets bar.

På Mitsis Petit Palais Beach Hotel er morgenmaden inkluderet i prisen, og du har desuden mulighed for at tilkøbe halvpension eller All Inclusive, så alle måltider og drikkevarer er betalt hjemmefra. Mitsis Petit Palais Beach Hotel er et godt valg til din næste ferie, hvis du gerne vil kombinere afslapning på stranden med masser af oplevelser i byen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider