Inspira Liberdade Boutique Hotel

Lissabon, Portugal Flag - Portugal

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 15 km
  • Afstands center: 800 m
  • Lufthavn Lissabon (LIS): 7.5 km (23 mins)

Hotelinformation

Dette charmerende city-hotel har en enestående beliggenhed kun et stenkast fra Avenida da Liberdade. Dette betyder, at gæster kan få mest muligt ud af deres ophold i Lissabon og kombinere afslapning og velvære med det bedste fra den kosmopolitiske verden. Gæsterne vil finde forbindelser med offentlige transportmidler kun 200 m væk og den nærmeste metrostation 300 m fra hotellet. Herudover der er fra dette familievenlige business-hotel ca. 3 km til messeområdet, og til kysten er der ca. 15 km. Endvidere er der ca. 7 km til Portela lufthavn fra konference-hotellet.

Hotellet blev bygget i 2010, har en tidssvarende indretning og tilbyder 89 værelser i forskellige kategorier. Dette er et mellemstort, 4-stjernet hotel, der tilbyder et urbant tilflugtssted for dem, der besøger Lissabon som forretningsrejsende eller feriegæst. På dette klimatiserede spa-kompleks er der døgnåben reception, check-out service, elevator, legeplads og en restaurant. Desuden tilbydes gæsterne konferenceindretninger, WLAN/internetadgang og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice samt en parkeringsplads (mod betaling).

Alle værelser har regulerbare radiatorer og klimaanlæg samt safeboks, satellit-tv, gratis og trådløs internetadgang og en vifte af 'plug and play'-faciliteter (elektronisk afspilningsudstyr til bærbar computer, iPod og kameraer). De er alle indrettet ud fra Feng Shui-principper. Hvert enkelt værelse har eget badeværelse med brusebad, badekåbe og hjemmesko. Uden beregning er der mulighed for at lave te og kaffe, ligesom sodavand og øl findes i minibaren.

Hotellet er udstyret med sauna (mod betaling), dampbad og boblebad samt 6 behandlingsrum, som udgør perfekte betingelser for afslapning og behandlingsformer, der giver ny energi. Der tilbydes også en massageservice (mod betaling) og et fitness-studie med moderne udstyr, så gæsterne kan stresse af ved hjælp af fysisk udfoldelse.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider