Radisson Collection Hotel Warsaw

Warszawa, Polen Flag - Polen

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Lufthavn Warszawa (WAW): 9.7 km (22 mins)

Hotelinformation

Det attraktive by- og konferencehotel ligger i et forretningsområde i Warszawa i krydset mellem gaden Grzybowska og alléen Jana Pawla II. Der er kun få minutters gang til det berømte nationalteater, den historiske bymidte og præsidentpaladset. Lige i nærheden finder man desuden kultur- og videnskabspaladset, hovedbanegården, talrige indkøbsmuligheder (ca. 200 m), restauranter (ca. 10 m), barer (ca. 100 m) og diskoteker (ca. 500 m). Det nærmeste stoppested ligger endvidere ca. 100 m fra hotellet.

Hotellet åbnede i år 2002, er på 10 etager og har i alt 311 værelser, heraf 19 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Herudover er der en café, forskellige forretninger, en kiosk, en frisørsalon, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. Endvidere har det et konferencerum samt offentlig internetadgang. Biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der vasketøjsservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.

De smagfuldt indrettede værelser er alle udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar/køleskab, kingsize seng, flisegulv, gulvtæppe, centralvarme, safeboks (mod betaling) og buksepresse, ligesom der er mulighed for at lave te og kaffe.

Hotellet har en indendørs pool, whirlpool, sauna, solarium og dampbad, ligesom der er mulighed for at få massage. For de sportsinteresserede er der mulighed for at dyrke vandaerobic og aerobic samt træne i hotellets fitness-studie. Herudover arrangeres der også et regelmæssigt aktivitetsprogram. 20 km fra hotellet ligger der desuden en golfbane.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider