Lisboa Plaza

Lissabon, Portugal Flag - Portugal

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 25 km
  • Afstands center: 1000 m
  • Lufthavn Lissabon (LIS): 7.7 km (22 mins)

Hotelinformation

Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i nærheden af Avenida da Liberdade og den botaniske have. Bymidten ligger ca. en km fra hotellet. I de umiddelbare omgivelser finder man et utal af indkøbsmuligheder, restauranter, livlige barer og diskoteker. Der er desuden forbindelse med offentlig transport lige ved hotellet. Lufthavnen ligger ca. syv km væk, mens der er 25 km til den nærmeste strand.

Det charmerende hotel blev renoveret i 2002 og er en kombination af det klassiske og det moderne. På sine seks etager har det i alt 106 værelser, heraf 17 enkelt- og 77 dobbeltværelser samt 12 suiter. Til det historiske hotels faciliteter hører endvidere en foyer med en døgnåben reception, safebokse og vekselbørs samt en elevator, en café og en bar. Herudover er der en klimatiseret à la carte restaurant, en tv-stue, et konferencerum samt en internetterminal. Man kan desuden bestille roomservice og vaskeservice, ligesom man også kan få hjælp i tilfælde af sygdom. Personbiler kan parkeres på parkeringspladsen (mod betaling) eller i parkeringsgaragen.

De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-TV, internetadgang og safeboks (mod betaling). Herudover er der en minibar, en dobbeltseng samt væg-til-væg-tæpper og centralvarme.

Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider