Almanac X Alcron Prague

Prag, Tjekkiet Flag - Tjekkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstands center: 0 m
  • Lufthavn Praha (PRG): 18.5 km (32 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger i hjertet af Prag blot få skridt fra alle de historiske og kulturelle attraktioner, som venter gæsterne i Den Gyldne By, herunder Wenzelpladsen, Den Gamle Markedsplads, Karlsbroen og Nationalmuseet såvel som Statsoperaen og Nationalteatret, som er berømt for det omfattende repertoire af klassiske operaer.

Som de internationale luksushotellers avantgarde under åbningen i 1932 er dette stilfulde Art Deco-hotel blevet omhyggeligt bragt tilbage til tidligere tiders storhed. Meget af interiøret er blevet opbevaret, herunder glinsende lysekroner, rigt italiensk marmor og det cremede mælkeglas, som man finder på alle hotellets 206 værelser. Dets beliggenhed kombineret med dets originalitet, personlige service, uovertrufne behageligheder, prisvindende restauranter og populære optrædener med livemusik har hævet hotellet op over konkurrenterne og gjort det til Prags førende.

Der er 206 usædvanlig komfortable og indbydende værelser og suiter med højt til loftet og møblement fra klassisk tid. Der er desuden mulighed for at reservere ikke-rygerværelser og handicapvenlige værelser på anmodning. Det nyeste sikkerhedssystem er endvidere blevet installeret på hotellet, herunder røgalarmer, sprinklersystem, et elektronisk låsesystem og sikkerhedsservice 24 timer i døgnet.

Hotellets gæster har mulighed for at benytte fitness-studiet samt spa- og motionscentret med sauna, solarium (mod betaling) og massageservice.orgenmaden, frokosten og aftensmaden tilbydes som en stor buffet. Frokosten og aftensmaden er tilgængelig a la carte eller som menuer. Hotellet tilbyder ophold med alt inklusive.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider