Pytloun Kampa Garden Hotel Prague

Prag, Tjekkiet Flag - Tjekkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Bar
  • Afstands center: 3 km
  • Lufthavn Praha (PRG): 15.0 km (26 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger i Malá Strana tæt på floden Vltava og få meter fra Karlsbroen. De vigtigste attraktioner i Prag ligger inden for gåafstand. Til forbindelser med offentlige transportmidler er der kun 5 minutters gang fra hotellet.

City-hotellet tilbyder 35 værelser og en foyer med døgnåben reception, hvor man kan hente informationer og bestille billetter til kulturelle arrangementer. Der tilbydes desuden check-out service 24 timer i døgnet og fax i receptionen samt mulighed for at opbevare bagagen i hotellets safeboks. Endvidere tilbydes der en computer med gratis internetadgang. Af faciliteter på etablissementet er der også frisørsalon og elevator. Ydermere kan gæsterne spise i caféen og morgenmadsrestauranten. Gæster i bil kan parkere i hotellets garage, ligesom der er mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice på hotellet.

Hotellet tilbyder rummelige og nyrenoverede værelser, som er indrettet med dobbeltsenge og egne badeværelser (badekar, brusebad, toilet og hårtørrer). De er desuden udstyret med stilfulde møbler, fjernsyn med satellit-tv, telefon, internetadgang, safeboks og en minibar. Ydermere tilbydes et strygejern og strygebræt samt mulighed for at lave te og kaffe. Endvidere er der egen altan eller terrasse på alle værelser. Ydermere tilbyder hotellet værelser med forbindelsesdøre og handicapvenligt indrettede værelser.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider