Hotel City Central

Prag, Tjekkiet Flag - Tjekkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Bar
  • Lufthavn Praha (PRG): 19.9 km (30 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Hotelinformation

Dette city-hotel har en fremragende beliggenhed tæt på byens centrum, kun 5 minutters gang fra Prags Wenzelsplads. Gæsterne vil finde en række restauranter, barer og indkøbsmuligheder inden for 400 m fra hotellet, og metro- og sporvognsstationen IP Pavlova ligger ca. 50 m væk. Prags lufthavn ligger ca. 20 km fra hotellet.

Gæsterne kan vælge mellem 91 ikke-ryger værelser beliggende i to 6-etagers bygninger med elevatorer. Receptionen i lobbyen er bemandet døgnet rundt. Hotellet tilbyder en garderobe, en bagageopbevaring, en værdiboks, en valutaveksling og en tv-stue. Der er trådløs internetadgang på offentlige områder. En række butikker, herunder en souvenirbutik, er gode til at shoppe eller bare surfe på. Der er også en legeplads for de yngre gæster. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer i garagen eller på parkeringspladsen.

Centralvarme sikrer, at rummene holder behagelige temperaturer. Alle værelser har gulvtæppe og en dobbeltseng. Ekstra senge kan anmodes om. En værdiboks giver sikker opbevaring af gæsternes personlige ejendele. Der er også telefon, tv med satellit-/kabelkanaler og WiFi. Badeværelserne er udstyret med en bruser og et badekar samt en hårtørrer. Gæsterne kan også booke kørestolsvenlige værelser med kørestolsvenlige badeværelser. Hotellet har rygerværelser.

Sports- og underholdningsfaciliteterne på hotellet sikrer, at gæsterne har masser af aktiviteter at vælge imellem under deres ophold. Det udendørs poolkompleks er ideelt til motion og afslapning. Efter en begivenhedsrig dag kan gæsterne træne og lade op i fitnesscentret. Fritidsfaciliteter omfatter en børneklub, en danseklub og en natklub.

Spisefaciliteterne omfatter en restaurant, en morgenmadsrestaurant, en café og en bar. Bed and breakfast kan bestilles. En generøs morgenbuffet garanterer en god start på dagen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider