Swissôtel Tallinn

Tallinn, Estland Flag - Estland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Opvarmet pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 2 km
  • Afstands center: 600 m
  • Lufthavn Tallin (TLL): 3.4 km (10 mins)

Hotelinformation

Hotellet har en central beliggenhed i gaden, der er kendt som Tallinns Wall Street. Der er blot 10 minutters gang til den gamle bydel, der er berømt for brostensgaderne. Endvidere er der blot mellem 10-15 minutter til lufthavnen via vejen Tartu, 10 minutter til havnen med passagerfærger og 15 minutter til hovedbanegården. Hotellet er Tallinns højeste bygning, hvorfor man har en imponerende udsigt over byen fra hotellets øverste etage.

Dette nye luksushotel blev bygget i 2007 og er en del af et imponerende, multifunktionelt kompleks med lejligheder og kontorer. Det repræsenterer resumeet af et fantasifuldt og moderne design, som kombinerer førsteklasses teknologi med tidløs elegance. I alt rummer det klimatiserede hotel 238 værelser fordelt på 30 etager. Til faciliteterne hører der en foyer med døgnåben reception samt safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Fra restauranten og baren er der varierende udsigt over den gamle bydel, hvor gæsterne kan nyde et eklektisk, moderne køkken med førsteklasses chefkokke og afslappede omgivelser. På hotellets 8. etage ligger Café Swiss der ligesom loungen i lobbyen tilbyder et bredt udvalg af traditionel schweizisk kost og internationale specialiteter. Hertil kommer konferencefaciliteter, internetadgang med WLAN og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Endelig råder hotellet også over parkeringspladser.

På de elegante værelser og suiter tilbydes førsteklasses teknologi og eksklusive omgivelser og serviceydelser til de kvalitetsbevidste rejsende og feriegæsters behov. Således er der et skrivebord med en ergonomisk stol med armlæn, gratis internetadgang med høj hastighed (både trådløs og med ledning), 3 telefoner med digitalt display, regulerbart klimaanlæg, minibar, hårtørrer, strygejern og strygebræt. Endvidere er der tv-kanaler, radiokanaler, film mod betaling, gratis espressomaskine, elkedel, brusebad eller badeværelse med brusebad, gulvvarme samt vinduer fra gulv til loft.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider