Three Storks Hotel

Prag, Tjekkiet Flag - Tjekkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstands center: 200 m
  • Lufthavn Praha (PRG): 14.6 km (23 mins)

Hotelinformation

Det luksuriøse boutique-hotel ligger i det historiske centrum af Prag, på gaden Tomáská, i bydelen Lillesiden. Alle Prags vigtige attraktioner finder man inden for gåafstand. Til forbindelser med offentlige transportmidler er der kun 8 minutters gang fra hotellet. Ydermere er der ca. 14 km til Prags lufthavn, Ruzyn?.

Det luksuriøse boutique-hotel ligger i en historisk bygning fra det 16. århundrede og skaber derved en perfekt harmoni mellem det bevarede renæssanceinteriør og det mest avancerede design. Under genopbygningen af huset blev der lagt stor vægt på anvendelsen af klare linjer og kombinationen af naturlige materialer, metal, sten, glas og træ. Man finder en yderst utraditionel indretningsstil i hotellets reception og i baren i foyeren, som domineres af en receptionsskranke og en bardisk, der begge er lavet af oplyst, udhugget sten. Den klimatiserede ejendom rummer i alt 20 værelser og en foyer med døgnåben reception, hvor der mulighed for at foretage check-out, ligesom der er safeboks, vekselbørs, café, morgenmadsrestaurant, konferenceindretninger og WLAN/internetadgang. Mod betaling kan gæsterne ydermere bestille roomservice og vasketøjsservice.

Værelsernes hyggelige karakter understreges af nogle originale grafiske værker af den betydningsfulde tjekkiske kunstner Adolf Born. Alle værelser tilbyder desuden eget luksuriøst badeværelse med brusebad eller badekar, som er bemærkelsesværdigt inkorporeret i rummet. Værelserne er også indrettet med regulerbare klimaanlæg og radiatorer samt minibar, digital safeboks og en telefon. For at gøre gæsternes ophold mere behageligt tilbydes endvidere fladskærmsfjernsyn med satellit-tv og dvd-afspillere med et stort udvalg af film på alle værelser. Der står desuden værelser med enten dobbelt- eller kingsize senge til rådighed. Ligeledes tilbydes der som standardindretning internetadgang, strygejern og strygebræt og mulighed for at lave te og kaffe.

Der tilbydes en morgenbuffet hver morgen på hotellet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider