Clarion Hotel Prague City

Prag, Tjekkiet Flag - Tjekkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstands center: 0 m
  • Lufthavn Praha (PRG): 20.2 km (30 mins)

Hotelinformation

Dette hotel har en praktisk beliggenhed i nærheden af Wenzelspladsen i selve centrum af Prag. Ca. 100 m væk vil gæsterne finde de nærmeste restauranter, barer, forretninger og forbindelser med offentlige transportmidler (metro, sporvogn). Endvidere er der kun 1 stop med metroen til Prags Kongrescenter, og alle byens vigtigste seværdigheder ligger inden for gåafstand, herunder Starom?stské nám?stí (Den Gamle Bys Torv), Det Jødiske Kvarter, slottet Vy ehrad og dets park (alt sammen ca. 1 km væk), floden Moldau (ca. 1,3 km væk), Karlsbroen (omkring 1,5 km væk) og Prag Slot (ca. 2 km væk). Endvidere er der ca. 15 km fra hotellet til Prags lufthavn.

Dette renoverede city-hotel består af i alt 64 værelser og egner sig ideelt til et ophold i Prag. Gæsterne vil opleve en indbydende atmosfære på hotellets moderne og hyggelige værelser med gratis trådløs internetadgang samt traditionel tjekkisk og international kogekunst i hotellets egen Restaurant Benada. Af yderligere faciliteter tilbydes gæsterne på dette klimatiserede etablissement en foyer med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out såvel som vekselbørs, garderobe og elevator. Der er også en café og en bar, og gæsterne vil helt sikkert sætte pris på stedets konferenceindretninger. Endvidere kan gæsterne mod betaling bestille roomservice og vasketøjsservice. Også mod betaling tilbydes gæster i bil en parkeringsplads og overdækket garageparkering.

Alle værelser i kategorien superior er ikke-rygerværelser og hyggeligt indrettet og rummer eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer, ligesom der også er en dobbeltseng. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-tv, radio, gratis internetadgang og en safeboks. Som en del af standardindretningen er der i alle boligenheder ydermere minibar, mulighed for at lave te og kaffe, strygejern, strygebræt, klimaanlæg og radiator.

Gæsterne kan slappe af med en massagebehandling mod betaling.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider