Elounda Bay Palace Hotel

Elounda, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Spa
  • Afstand strand: 10 m
  • Afstands center: 2 km
  • Lufthavn Heraklion (HER): 66.6 km (1 hour 0 mins)
  • CarefullySelected

Hotelinformation

Smukt og lige ved stranden

Ved den smukke bugt Mirabel i Elounda ligger Elounda Bay Palace. Lige ved havet og ved to private sandstrande ligger hotellet i en have med fyrretræer og oliventræer. Her bor du aldrig mere end 100 meter fra havet. Dette ferieparadis byder på vidunderlige dage i et fantastisk miljø. Elounda ligger på den måske smukkeste del af det nordøstlige Kreta. Byen Elounda er kendt for sine luksushoteller langs kysten, men også for den hyggelige havn og alle de små, dejlige bugte med krystalklart vand og fine, små sandstrande. Du kommer til Agios Nikolaos på blot 10 minutter med rige shoppingmuligheder og et stort restaurantudvalg.

Afslapning ved poolen eller stranden

Uanset om du foretrækker at slappe af på stranden eller ved poolen, har du her et skønt udvalg. Flere pools og en børnepool med en lille rutsjebane og private sandstrande. Der er også både fersk- og saltvandspools, samt en indendørs pool. Området har hele 8 restauranter og flere barer. Nogle af dem ligger lige ved havet, og her kan du nyde både middag og fantastisk udsigt. Strand- /poolhåndklæder er inkluderet for gæsterne på hotellet. Gæster på Elounda Beach Hotel kan udnytte alle aktiviteter på søsterhotellet Elounda Bay Palace. Hotellet har en skøn og indbydende SPA samt tennisbaner, badminton, volleyball, basketball og minigolf og legeplads. Ved stranden er der masser af vandsport at vælge imellem.

Forskellige værelsestyper

Der er flere forskellige værelsestyper at vælge imellem. Dobbeltværelse, familieværelse eller hvorfor ikke en privat villa med privat pool. Uanset hvad du vælger, er der gratis WiFi, badekåber, og ved ankomsten er der lidt frugt og vin på værelset som en velkomstgave. Vores priser inkluderer halvpension og derfor også buffet. Hvis du vil skifte buffeten ud med en af de andre restauranter, kan dette sagtens lade sig gøre. Man meddeler restauranten og får en voucher med en værdi på ca. 30 euro for voksne og det halve beløb for børn.

Du bor således

Aircondition, pengeskab, sat-tv, minibar, bad/bruser og toilet.

Bygningens faciliteter

Reception, restaurant, morgenmadsrestaurant, udendørspool, fitness-center, sauna, spa, bar, diskotek/underholdning, Wi-Fi, parkering.

Tilvalg

Barneseng bookes på forhånd, gratis.

Andet

Turistskat/Miljøgebyr betales på plads.

Ankomst

Valgfri ankomst Indcheckningstid: 15:00, udcheckningstid: 12:00.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider