Hotel Rose

Kalamaki, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

 • Restaurant
 • Air condition
 • Afstand strand: 0 m
 • Lufthavn Chania (CHQ): 27.1 km (30 mins)
 • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/grakenland/kreta/kato-stalos/hotel-rose/
 • Restaurant
 • DistanceToBeach: 0 m
 • Pool
 • DistanceToTown: 7 km, Chania
 • Bar
 • PoolChildren
 • Aircondition

Hotelinformation

Dejligt 3+ hotel med fantastisk beliggenhed
Direkte på stranden i Kato Stalos ligger Hotel Rose. Et hotel, der er meget populært – og det forstår vi godt! Hotellet er familieejet og ligger direkte på stranden. Her kan du kombinere afslappende dage på stranden med middage på lokale tavernaer. Samtidigt har du Chania by med kultur og shopping kun en kort bustur fra hotellet.

Familieejet hotel med fantastisk beliggenhed
I mere end 20 år har Hotel Rose budt gæster velkommen til dette hyggelige lejlighedshotel. Udover hotellet driver familien også et nærliggende minimarked samt hotellets taverna, hvor de serverer lokale kreteniske delikatesser. Dermed er det helt op til dig, om du selv vil lave mad og nyde det fra egen balkon, eller om du vil blot vil sætte dig til bords og lade andre om madlavningen.

Hotellet har et dejligt poolområde med tilhørende poolbar. Herfra kan du nyde lidt koldt at drikke mens du nyder brisen og udsigten til havet. Lige på den anden side af poolbaren har du nemlig den lavvandede sandstrand, som er anerkendt med det blå flag, der tildeles strande af særlig høj kvalitet.

Hotellet ligger midt imellem storbyen Chania og badebyen Platanias. I Kato Stalos finder du flere restauranter og enkelte barer. Flere gange i timen går lokalbussen til Chania, og det tager kun ca. 20 minutter at komme ind til centrum. Her finder du en charmerende gammel bydel, et utal af restauranter samt gode muligheder for shopping.

Bo med udsigt til poolen og havet
Hotel Rose består af to bygninger, som omkranser poolområdet: Hovedbygningen samt en nyere tilbygning, der ligger ned poolen nærmere stranden. Du har mulighed for at vælge, om du vil bo i hoved- eller strandbygningen samt tilvælge pool-/havudsigt. Bor du længst oppe, får du den bedste udsigt til havet.

Udover den smukke udsigt ud over stranden har hotellet en lounge med TV, en legeplads for de mindste rejsende samt et billiardbord.

Sådan bor du
På Hotel Rose bor du i 1- eller 2-værelses lejligheder. Der er mulighed for at tilkøbe udsigt mod poolen og havet. Dette kan varmt anbefales.

1-værelses lejlighederne er indrettet med lille køkken udstyret med kogeplader, køleskab, elkedel, kaffemaskine, aircondition, safebox og gratis wifi.

2-værelses lejlighederne er indrettet med separat soveværelse og opholdsrum. I opholdsrummet er der et lille køkken udstyret med kogeplader, køleskab, elkedel og kaffemaskine. Derudover er der aircondition, safebox og gratis wifi.

Pension
Opholdet er uden pension, men det er muligt at tilkøbe morgenmad.

Mere om Hotel Rose
Lejlighederne varierer i størrelse og indretning. De lejligheder, der ikke vender mod poolen og havet, har udsigt til byen og gaden. Hovedbygningen ligger tæt på en trafikeret vej, der kan derfor forekomme trafikstøj.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider