Mitsis La Vita Beach Hotel

Rhodos by, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 10 m
  • Afstands center: 500 m

Hotelinformation

Vil du bo tæt ved byens mange oplevelser, men samtidig ikke gå glip af afslappende dage ved stranden og poolen? Så er Mitsis La Vita Beach Hotel i Rhodos by et rigtig godt valg til din næste ferie. Hotellet ligger med stranden lige på den modsatte side af gaden, og byens livlige centrum med massevis af restauranter, natteliv og shoppingmuligheder findes få minutters gang fra hotellet. Samtidig har du ikke langt den charmerende gamle bydel i Rhodos by. Her kan du virkeligt mærke historiens vingesus, når du bevæger dig rundt i de snørklede gader bag de tykke bymure.

Når det er tid til afslapning, har Mitsis La Vita Beach Hotel et lille, hyggeligt poolområde, hvor liggestolene står klar til at byde dig velkommen til dagens solbadning. Du kan naturligvis også vælge at tilbringe dagen på stranden, hvor der er mulighed for at kaste sig ud i forskellige vandsportsaktiviteter.

Værelserne på Mitsis La Vita Beach Hotel er lyst og pænt indrettet, og det er muligt at vælge et værelse med havudsigt. Når du holder ferie på Mitsis La Vita Beach Hotel starter dagen i restauranten ved hotellets lækre morgenmadsbuffet, og har du bestilt halvpension serveres aftensmaden på det nærliggende søsterhotel.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider