Viva Alcudia Sun Village

Playa de Muro, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Børneclub
  • Afstand strand: 500 m
  • Afstands center: 4 km
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 57.3 km (44 mins)

Hotelinformation

Det attraktive kompleks er beliggende i Playa de Muro. Der er kun 500 m til stranden og 300 m til bymidten. Der er endvidere ca. 4000 m til forskellige indkøbsmuligheder samt 100 m til diverse restauranter og barer. Havnen i Alcudia ligger 5 km fra hotellet, og man kommer nemt og bekvemt hertil med bus.

Komplekset er bygget i 1988 og blev renoveret i år 2000. Det består af en 1-etages hovedbygning og en sidebygning med i alt 203 lejligheder. Komplekset råder endvidere over en døgnåben reception med safeboks, vekselbørs og café. Herudover er der et minimarked, en bar, en pub, en tv-stue og en klimatiseret restaurant med børnestole. Der er naturligvis mulighed for at gå på Internettet (mod betaling), ligesom man kan leje cykler (mod betaling) og få hjælp i tilfælde af sygdom. Sidst, men ikke mindst, er der en miniklub og en legeplads.

De moderne indrettede værelser har alle eget badeværelse. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv, tekøkken, køleskab, flisegulv, klimaanlæg, centralvarme, safeboks og opholdsstue samt altan eller terrasse.

Gæsterne kan benytte den udendørs swimmingpool med børnebassin, snackbar, liggestole og parasoller. Herudover er der et solarium, og man kan få massage (mod betaling). Gæsterne kan endvidere spille tennis, bordtennis, squash (mod betaling), basketball, beachvolley, billard (mod betaling), boccia og minigolf samt dyrke aerobic, skyde med bue og pil samt leje cykler (mod betaling). Hotellet har tilmed et underholdende aktivitetsprogram.

Såvel morgenmad som aftensmad serveres som buffet. Der er mulighed for at bestille halvpension.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider