Globales Hotel Cala Viñas

Cala Vinyes, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Air condition
  • Afstand strand: 10 m
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 30.4 km (27 mins)
  • Aircondition
  • DistanceToBeach: 10 m
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/spanien/mallorca/cala-vinyes/globales-hotel-cala-vinas/
  • DistanceToTown: 20 km, Palma de Mallorca
  • Pool
  • Restaurant
  • Bar

Hotelinformation

Flot voksenhotel i fantastiske omgivelser
Lige ved stranden i Palmanova finder du Hotel Globales Cala Viñas – et fantastisk voksenhotel med en uovertruffen beliggenhed og udsigt. Her kan du nyde en skøn ferie kun for voksne.

Hotellet byder på et lang række faciliteter, som er med til at skabe de perfekte rammer for din voksenferie. Du finder et rigtig godt poolområde, hvor du fra en af liggestolene kan nyde tilværelsen og den helt igennem fantastiske udsigt over havet – det kalder vi ferie!

På hotellet sørger de for underholdning, men du kan også udfordre din partner i et slag minigolf eller en omgang tennis, ligesom du kan forbrænde energien i hotellets fitness. Har du lyst til lidt selvforkælelse, er der også et lækkert spaområde med opvarmet, indendørs pool, hamam, sauna og mulighed for massage (mod betaling).

Hotellet har en yderst populær beliggenhed. Du bor i rolige omgivelser, men du har alligevel ikke langt indtil det livlige og farverig Magaluf, hvor de festlige gader og stræder byder op til dans. Her finder du også mange butikker og restauranter – kort sagt alt, hvad feriehjertet kan begære.

Alt i alt er Hotel Globales Cala Viñas et perfekt valg til dig, som ønsker en skøn voksenferie i fantastiske omgivelser tæt på de livlige gader.

Sådan bor du 
Du indkvarteres i flotte og lyse dobbeltværelser med balkon/terrasse. Tilkøb evt. udsigt til landskabet, delvis havudsigt eller havudsigt.Du kan bo op til tre personer på værelset.

Værelserne er indrettet med aircondition, WiFi, tv, telefon og køleskab samt safebox (mod betaling). De indeholder desuden et badeværelse med badekar og hårtørrer.

Pension 
Dit ophold er med halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad), men du har mulighed for at tilkøbe All Inclusive. 

Mere om Globales Hotel Cala Viñas 
Du skal være minimum 16 år for at tjekke ind på hotellet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider