Hotel Bordoy Continental Palma

Palma by, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 2 km
  • Afstands center: 500 m
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 11.0 km (16 mins)

Hotelinformation

Hotellet har en ideel beliggenhed i nærheden af byens centrum kun få meter fra det elegante indkøbsstræde Jaime III Avenue og Paseo Marítimo. I de umiddelbare omgivelser finder man turistcentrummet med indkøbs- og underholdningsmuligheder samt barer og restauranter. Ca. 50 m væk ligger der seværdigheder såsom Catedral, Museu Es Baluard og El Corte Ingles. Der er ca. 400 m til banegården samt omkring 500 m til et busstoppested. Der er ca. 2 km til stranden.

Det klimatiserede konferencehotel blev renoveret i år 2006 og råder over 5 etager med i alt 52 værelser, heraf dobbeltværelser og 1 handicapvenligt værelse. Hotellet er ideelt for forretningsgrupper, idet det råder over et konferencelokale med videoprojektor og 2,5 m2 stor billedskærm samt siddekapacitet til 80 personer. Endvidere råder det over en vidunderlig spisesal, som er gjort smukkere med autentisk kunstarbejde og som sørger for gæsternes velbefindende under morgenmaden eller giver forskellige tilbud. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks, vekselbørs og garderobe samt 3 elevatorer. Herudover er der en café, en bar, en fjernsynsstue og en teatersal. Desuden rummer hotellet en garage, ligesom der også er mulighed for at benytte internetadgangen. Prikken over i'et er roomservice og vasketøjsservice.

Værelserne er dekoreret i forskellig stil og har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, minibar, safeboks, radio, internetadgang (WiFi), LCD-tv, dobbelt- eller kingsize seng samt balkon eller terrasse. Gæsterne kan selv indstille radiatorerne og klimaanlægget.

Hotellet tilbyder fremragende muligheder for at hvile ud og slappe af med fitness-studie, whirlpool, sauna og tyrkisk bad. Den nærmeste golfbane ligger desuden ca. 5 km fra hotellet.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges a la carte eller som menu. Der er desuden mulighed for at få specialretter.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider