H10 Blue Mar Boutique Hotel - Adults Only

Camp de Mar, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 50 m
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 38.1 km (30 mins)

Hotelinformation

Dette hotel ligger ud til sandstranden Camp de Mar, midt imellem fyrretræer, mandeltræer og store havearealer. Herudover ligger der et supermarked og en lille souvenirbutik i nærheden. Inden for gåafstand af hotellet finder man desuden restauranter, barer og et offentligt busstoppested med gode forbindelser til det livlige feriested Peguera (ca. 3 km væk). Ydermere er der ca. 500 m til en park.

Af faciliteter på dette klimatiserede strand-hotel er der en stilfuld foyer med et siddeområde, 2 elevatorer, safebokse, vekselbørs og en døgnåben reception. Gæsterne tilbydes også bekvemmelig check-out service 24 timer i døgnet. Derudover er der fjernsynsstue, bar, salon med snackbar og en klimatiseret a la carte-restaurant med ikke-rygerområde og børnestole. Gæsterne kan desuden benytte stedets fællescomputer med internetadgang og bestille vaskeservice eller få lægehjælp i tilfælde af sygdom. Ligeledes står der konferenceindretninger og trådløs internetadgang til rådighed i fællesområderne (mod betaling). Endvidere tilbyder hotellet udlejning af cykler og en miniklub for de yngre gæster. Ankommer man i bil, er der parkeringsplads og en garage på hotellet. Endelig er der i alt 101 værelser på dette etablissement.

Alle de charmerende indrettede værelser er udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, safeboks (mod betaling) og eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer også minibar, klimaanlæg og centralvarme som standardindretning. Ydermere tilbyder alle værelser også altan eller terrasse.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider