La Quinta Menorca by Portblue Boutique

Cala'n Bosch, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Voksenhotel

Hotelinformation

Overnatter du ved La Quinta Menorca by Portblue Boutique, som ligger tæt på stranden i Ciutadella de Menorca, er du kun 10 minutters gang fra Cala Bosch og Playa de Son Xoriguer. Dette hotel 5 ligger 21,8 km fra Cala Macarella-stranden og 37,1 km fra Santo Tomás Strand. Føl dig hjemme i et af de 82 aircondition-afkølede værelser, der indeholder minibar og fladskærms-tv. Værelserne har privat balkon eller terrasse. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med hårtørrer og badekåbe. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Cala Bosch - 0,5 km
Playa de Son Xoriguer - 0,7 km
Aquarock-vandlandet - 1 km
Cap d'Artrutx-fyrtårnet - 1,6 km
Cala Parejals - 2 km
Cala de Son Vell - 5 km
Playa Cala Blanca - 7,5 km
Strand Cala Santandria - 8 km
Torre des Castellar - 9,4 km
Sa Platja Gran - 10,3 km
Palau Saura - 10,7 km
Torresaura Palace - 10,7 km
Palau Martorell - 10,8 km
Roser-kirken - 10,8 km
Socors-kirken - 10,8 km

Den foretrukne lufthavn for La Quinta Menorca by Portblue Boutique er Mahon (MAH-Minorca) - 54,8 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Gæster tilbydes lufthavnstransport tur-retur mod et tillægsgebyr, og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Der tilbydes fuld spaservice, hvor du kan slappe af og nyde massage, kropsbehandlinger samt ansigtsbehandlinger. Du vil helt sikkert værdsætte de rekreative faciliteter, som omfatter en udendørs pool, en indendørs pool og et spabad. Andre faciliteter på dette hotel i kolonialstil inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og frisørsalon. Gæsterne kan få et lift med den gratis transportservice, der kører inden for en omkreds på 10 km. Har du lyst til frokost eller aftensmad, kan du tage forbi Son Xoriguer, en restaurant, som specialiserer sig indenfor middelhavsretter. Du kan også spise på stedets kaffebar/café eller blive på værelset, hvor der er mulighed for roomservice døgnet rundt. Slut dagen af med en drink i baren/loungen or baren ved poolen. Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 08.00 til kl. 10.00. Overnatningsstedet lukkes fra den 16. oktober til den 30. april.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Kommunen pålægger en skat, som skal betales på overnatningsstedet. Skatten reduceres med 50% efter den 8. overnatning og børn under 16 år er undtaget. Yderligere undtagelser og reduktioner kan gælde. For yderligere oplysninger bedes du kontakte overnatningsstedet via kontaktoplysningerne angivet i reservationsbekræftelsen.
  • Byen pålægger en skat, der opkræves kontant på overnatningsstedet: EUR 1.10 pr. person, pr. nat. Denne skat vil være gældende fra den 1. november til den 30. april for ophold på op til 8 nætter. Skatten gælder ikke for børn under 16 år.
  • Byen pålægger en skat, der opkræves kontant på overnatningsstedet: EUR 4.40 pr. person, pr. nat. Denne skat vil være gældende fra den 1. maj til den 31. oktober for ophold på op til 8 nætter. Skatten gælder ikke for børn under 16 år.

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 15 EUR pr. person (cirkapriser)
  • Gebyr for brug af spa: 30 EUR

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 1000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Poolen er tilgængelig fra kl. 08.00 til kl. 20.00.
  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger og spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at tage kontakt til dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Gæster under 16 år er ikke tilladt på dette overnatningssted kun for voksne.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider