Elysium Resort & Spa

Faliraki, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstands center: 4 km
  • Lufthavn Rhodos (RHO): 19.1 km (22 mins)

Hotelinformation

Hotellet nyder godt af en perfekt beliggenhed ud til stranden. Det ligger ved siden af Kallithea-Kildernes berømte monument på Boulevarden Rhodos-Kallithea. Der er godt og vel 9 km til centrum af Rhodos, ligesom der foran hotellet ligger et busstoppested.

Der er tale om et nyt 5-stjernet luksuriøst hotel ved stranden, som blev bygget i 2008 og renoveret i 2009 og som tilbyder en nutidig arkitekturstil i 3 separate bygninger, et imponerende atrium med 3 panoramaelevatorer samt en stor have-lagune i stueetagen. Dette klimatiserede designer-hotel rummer i alt 327 værelser. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service. På hotellet er der herudover en vifte af faciliteter, herunder en avisstand, et spillelokale, en fjernsynsstue samt vekselbørs. Ydermere har hotellet sin egen café, bar og 3 restauranter. Forretningsrejsende tilbydes konferenceindretninger og WLAN/internetadgang (mod betaling). Ligeledes er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling). Endelig kan gæster i bil parkere på hotellets parkeringsplads.

Gæsterne tilbydes en lang række forskellige værelseskategorier, hvoraf de fleste værelser rummer havudsigt, mens visse andre tilbyder badekar med hydromassage. Værelserne er rummelige med store altaner eller terrasser. Hvert værelse er indrettet med eget badeværelse med badekar/brusebad og hårtørrer. Herudover er værelserne udstyret med dobbelt- eller kingsize senge. Af yderligere behageligheder på værelserne er der en telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, safeboks, minikøleskab samt mulighed for at lave te og kaffe. Som del af standardindretningen tilbydes klimaanlæg og radiatorer.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider