Samos

Palma Nova/Magaluf, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Voksenhotel
  • Afstand strand: 200 m
  • Afstands center: 100 m
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 28.5 km (24 mins)
  • distance_centre: 100

Hotelinformation

Hotellet ligger midt i Magallufs forretningscentrum, maksimalt 4 km fra bymidten. Byens fortryllende strand ligger ca. 250 m væk. Utallige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og klubber ligger lige i nærheden (ca. 50 m). Offentlig transport ligger indenfor gåafstand (ca. 20 m). Til lufthavnen Son Sant Joan er der ca. 30 km.

Hotellet blev bygget i 1970 og renoveret i 2002. Dets hovedbygning er på 9 etager og har i alt 417 dobbeltværelser. Den klimatiserede bygning har en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og garderobe. Endvidere er der bar, café, diskotek, tv-stue og en klimatiseret restaurant. For de yngste gæster er der et spillelokale og en miniklub. Endvidere kan hotellet tilbyde konferenceindretninger, internetadgang og en cykelkælder med cykeludlejning (mod betaling). Personbiler kan parkeres på hotellets egen parkeringsplads eller i parkeringskælderen. Omkring 50 m fra hotellet er der mulighed for at få hjælp i tilfælde af sygdom.

De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med bad/wc og brusebad. Ydermere råder de over telefon, satellit-/kabel-tv, flisebelægning, klimaanlæg, centralvarme, altan eller terasse samt pengeskab.

For gæsterne står der en indendørs swimmingpool, en swimmingpool, en snackbar, liggestole, parasoller og sauna til rådighed. For de sportsbegejstrede er der bordtennis, billard, dart og bueskydning. Endvidere sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram (også for børn) for afveksling. Der ligger endvidere en golfbane ca. 2 km væk og ca. 100 m væk ligger sportscentret Megalluf med fitness-studie, fodbold- og tennisbane, swimmingpools, etc.

Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Endvidere tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

2023-11-22 - 2024-12-31: Der serveres ikke alkohol i hotellets butikker og heller ikke fra roomservice.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider