Hotel Samos Magaluf

Palma Nova/Magaluf, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Voksenhotel
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 29.1 km (25 mins)
  • Nightclub
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Hotelinformation

Hotellet er vidunderligt beliggende i Magalufs indkøbscenter og er 4 km fra hjertet af byen. Den fortryllende strand ligger kun 250 meter fra hotellet. Der er et væld af vidunderlige barer, restauranter, pubber og natklubber i det omkringliggende område. Offentlige transportforbindelser er let inden for gåafstand (20 m). ""Son Sant Joan"" lufthavn ligger 30 km fra hotellet.

417 ikke-ryger værelser er fordelt på 9 etager og kan nås med elevator. Det flersprogede personale i receptionen i lobbyen står klar til at hjælpe dig med ind- og udtjekning. En garderobe, bagageopbevaring, pengeskab, valutaveksling, hæveautomat og drikkevareautomat er til rådighed. Trådløs internetadgang giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen, mens de er på ferie. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Hotellet tilbyder forskellige faciliteter for gæster med handicap. Kørestolsvenlige faciliteter er tilgængelige. Hotellets grund har en legeplads og en dejlig have. Yderligere faciliteter omfatter en tv-stue og et legerum. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer i garagen (mod betaling) eller på parkeringspladsen (mod betaling). Andre tjenester omfatter en 24-timers sikkerhedsservice, en biludlejningsservice, lægehjælp, roomservice, en vaskeservice, en frisør, et møntvaskeri og en hotel-shuttlebus. Cykelopbevaring er tilgængelig for gæsterne. Der er også cykeludlejning. En faxmaskine er tilgængelig til gæsternes forretningsbehov.

Værelserne er udstyret med aircondition og centralvarme. Gæsterne kan nyde havudsigten fra en balkon eller terrasse. Ekstra senge kan anmodes om. Der er også værdiboks og skrivebord. Gæsterne vil også finde en te/kaffe-station inkluderet blandt standardfunktionerne. En direkte telefon, et fjernsyn med satellit-/kabelkanaler og WiFi (uden ekstra gebyr) er også til rådighed. Badeværelserne er udstyret med en bruser og et badekar samt en hårtørrer. For ekstra komfort på badeværelserne tilbydes gæsterne kosmetiske produkter. Kørestolsvenlige værelser med kørestolsvenlige badeværelser er også tilgængelige.

Fremragende svømning venter gæsterne ved den indendørs pool. En solterrasse er et godt sted at fordrive timerne. Spabadet i poolområdet lover ren afslapning. Hotellet tilbyder udendørs sport, herunder tennis, petanque, volleyball, bueskydning og ridning. Vandsportsentusiaster tilbydes aquafit. Gæsterne kan nyde en bred vifte af indendørs sportsgrene, herunder bordtennis, billard, callisthenics og aerobic. Forskellige wellness-muligheder er tilgængelige på hotellet, herunder spa, sauna, dampbad, hammam, massagebehandlinger og solarium. Yderligere fritidsaktiviteter omfatter en børneklub, levende musik, en danseklub og en natklub.

Spisefaciliteterne omfatter en spisestue, en café og en bar. Den ikke-ryger restaurant tilbyder høje stole til børn. Forplejning inkluderer halvpension, helpension og alt inklusive. En lækker og varieret buffet venter gæsterne til morgenmad, frokost og middag. Diætmad og glutenfri måltider kan tilberedes efter anmodning. Derudover tilbydes særlige cateringmuligheder og snacks. Hotellet tilbyder et udvalg af alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider