Hotel Ses Savines

San Antonio, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Lufthavn Ibiza (IBZ): 18.6 km (24 mins)

Hotelinformation

Dette strandhotel ligger direkte ved havet, kun få skridt fra den smukke sandstrand. Der afgår offentlige transportmidler lige i nærheden. Ikke langt fra hotellet (350 m) finder man et utal af indkøbsmuligheder samt talrige restauranter, barer, pubber og diskoteker samt diverse andre underholdningsmuligheder. Det tager kun en halv times tid at spadsere ind til centrum af byen.

Hotellet er bygget i 1936 og renoveret i 1999. Dets hovedbygning har 5 etager med i alt 155 værelser, heraf 54 dobbeltværelser. Indendøre venter der gæsterne en døgnåben reception med safeboks, vekselbørs, elevator og café. Desuden er der en bar, en lille spillehal, en tv-stue og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling og børnestole. Biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.

De tiltalende værelser er indrettet med flisebelagt bad/WC, telefon og safeboks.

Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool - sidstnævnte med snackbar, liggestole, parasoller og solterrasse. Der er endvidere en sauna. Sportsbegejstrede har mulighed for at spille tennis, bordtennis, squash, billard/snooker og minigolf, og desuden har hotellet sit eget fitness-studie. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.

Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

Vær opmærksom på, at i Magalluf, El Arenal, Playa de Palma på Mallorca og Sant Antoni på Ibiza er der en begrænsning for All Inclusive. Det maksimale antal alkoholholdige drikkevarer per person er begrænset til seks per dag, der kan serveres, og disse drikkevarer vil kun blive leveret til frokost og middag (3 hver)

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider