Apartamentos Club Andria

Cala Santandria, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar

Hotelinformation

Dette lejligheds-kompleks ligger i byen Santandría, på Menorcas vestkyst. Endvidere er der omkring 2 km til Ciutadella og 200 m til stranden i Santandría. Lige uden for bygnings-komplekset vil gæsterne finde et supermarked og et busstoppested. Herudover ligger Mahón lufthavn ca. 45 km fra hotellet.

De 76 lejligheder blev renoveret i 2010 og er indrettet med et separat soveværelse og et åbent køkken, ligesom der er en stue med sovesofa, et veludstyret badeværelse og en terrasse. Der tilbydes lejligheder i stueetagen eller på 1. sal. Gæsterne bydes velkommen på det klimatiserede etablissement i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out. Af yderligere behageligheder på stedet er der vekselbørs, fjernsynsstue, legeplads, café, bar og en restaurant. Ydermere kan gæsterne benytte stedets internetadgang og parkeringspladsen til bilen eller leje cykler.

Dette kompleks tilbyder lejligheder med 1 eller 2 soveværelser samt en stue med fjernsyn, et veludstyret køkken med udstyr og et badeværelse, og soveværelset er indrettet med tvillingesenge. Hertil kommer brusebad, telefon, safeboks, køleskab, mulighed for at lave te og kaffe og enten en altan eller terrasse som standardindretning i alle lejligheder.

Komplekset tilbyder 2 swimmingpools, herunder en udendørs swimmingpool og et børnebassin med snackbar langs swimmingpoolen, ligesom der er solterrasse og liggestole. Der er desuden mulighed for at spille minigolf på stedet, og liggestole og parasoller står også klar til brug på den nærliggende sandstrand.

Komplekset tilbyder pakkeløsninger med alt inklusive, herunder en kontinental morgenbuffet, ligesom både frokosten og aftensmaden tilbydes som buffeter.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider