Hotel ibis Hamburg St Pauli Messe

Hamborg, Tyskland Flag - Tyskland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Bar
  • Air condition
  • Lufthavn Hamborg (HAM): 12.4 km (30 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotelinformation

Hotellet har elevator og har 162 værelser. Det venlige personale i receptionen besvarer gerne spørgsmål. Der tilbydes bagageopbevaring, værdiboks og drikkevaremaskine. Trådløs internetadgang giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen, mens de er på ferie. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Hotellet tilbyder forskellige faciliteter for gæster med handicap. Kørestolsvenlige faciliteter er tilgængelige. Daglige fornødenheder kan købes i supermarkedet. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer i garagen eller på parkeringspladsen. Yderligere tjenester omfatter lægehjælp, roomservice, vaskeservice og et møntvaskeri. Aktive gæster kan benytte sig af cykeludlejningen til at udforske det omkringliggende område. Der er gratis aviser til rådighed. Businesscenteret er til rådighed for gæsternes forretningsbehov og tilbyder en faxmaskine.

Aircondition og centralvarme sikrer, at værelserne holder behagelige temperaturer. Værelserne har en queen-size seng. Separate soveværelser er tilgængelige. Børnesenge kan anmodes om til yngre gæster. Der er skrivebord. Værelserne er udstyret med telefon, tv, radio og WiFi (mod betaling) og giver gæsterne mange måder at holde sig forbundet og underholdt. Badeværelserne er udstyret med bruser og hårtørrer. Gæsterne kan også booke kørestolsvenlige værelser med kørestolsvenlige badeværelser. Hotellet har familieværelser og ikkerygerværelser.

For dem, der ønsker at holde sig aktive, mens de er på ferie, tilbyder hotellet cykling/mountainbike.

Spiseområdet omfatter en restaurant og en bar. Morgenmad og frokost byder på kulinariske lækkerier hver dag. Særlige kulinariske muligheder, såsom diætretter, er også tilgængelige. Derudover tilbydes særlige cateringmuligheder og snacks. Hotellet tilbyder et udvalg af alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider