Sunny Suites

Maleme, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 100 m
  • Afstands center: 1000 m
  • Lufthavn Chania (CHQ): 37.2 km (40 mins)

Hotelinformation

Lejlighederne ligger i den historiske landsby Maleme i Chania på Kreta. Den lange strand af småsten ligger 200 m væk og er tilgængelig via hovedvejen, som fører forbi lejlighederne. Ligeledes er der kun 200 m til landsbyens centrum, hvor diverse butikker, barer og nogle af de bedste restauranter i præfekturet Chania. Gæsterne har mulighed for at nyde den skønne natur, de lange sandstrande og de vilde bjerge Levká Óri ('De Hvide Bjerge') med deres spektakulære kløfter. Endelig findes der forbindelser med offentlige transportmidler lige uden for hotellets dør.

Lejlighederne er en fremragende mulighed for familier og par, som ønsker at slappe af, have det sjovt og udforske den smukke ø Kreta. Dette etablissement tilbyder i alt 17 boligenheder og byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception samt check-out service. Af behageligheder er der en safeboks, vekselbørs, WLAN/internetadgang, en parkeringsplads til bilen samt mulighed for at leje cykler. Mod betaling kan gæsterne på hotellet bestille vasketøjsservice.

1-værelseslejlighederne er indrettede i traditionel stil og egner sig til 4 gæster. Der tilbydes eget badeværelse med et badekar og en hårtørrer. Boligenhederne er herudover udstyrede med telefon, fjernsyn, internetadgang, safeboks, tekøkken, køleskab samt strygejern og strygebræt. Endelig er der regulerbart klimaanlæg og radiator, som vil sikre gæsternes velbehag samt en altan eller terrasse i lejlighederne.

Ejendommen råder over en udendørs swimmingpool med et børnebassin og en snackbar langs swimmingpoolen. I liggestolene med parasoller og i boblebadet kan gæsterne opleve den rene afslapning. På stranden kan gæsterne også leje liggestole og parasoller. Sidst, men ikke mindst er der omkring 200 km til Hersonissos golfbane.

Frokost kan bestilles a la carte.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider