Hotel Alicante Gran Sol Affiliated by Melia

Alicante by, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 300 m
  • Afstands center: 100 m
  • Lufthavn Alicante (ALC): 12.6 km (22 mins)

Hotelinformation

Dette hotel ligger lige ved havet i hjertet af Alicante med en helt utrolig panoramaudsigt, ved siden af lystbådehavnen og stranden. Inden for 50 m af hotellet vil gæsterne desuden finde en række gode forbindelser med offentlige transportmidler.

Hotellet er berømt for sin arkitektur og råder over 28 etager med i alt 123 værelser, herunder 80 dobbeltværelser med stue og 43 dobbeltværelser i kategorien Gran Comfort. Herudover tilbyder hotellet en døgnåben reception, elevatorer, internetadgang, en panoramarestaurant på 26. etage og en bar i foyeren såvel som en række moderne mødelokaler, der er udstyret med den nyeste teknologi. Ydermere er der mulighed for at parkere på hotellet (mod betaling).

Værelserne, hvoraf de fleste tilbyder havudsigt og internetadgang, er indrettet med et veludstyret badeværelse, klimaanlæg og centralvarme samt satellit-tv med Canal +, telefon, minibar og safeboks.

Hotellet rummer en sauna og tilbyder forskellige aktiviteter såsom cykelture, ture i luftballon, escalading, parasailing (faldskærm bag båd), ridning og diverse andre aktiviteter til vands (priser og rådighed oplyses på anmodning). Endvidere ligger hotellet kun 15 km fra 13 forskellige golfbaner i Alicante-området samt blot få meter fra et spa-område.

Hotellet tilbyder en morgenbuffet med et stort udvalg af mad. A la carte-restauranten Mirador ligger på 26. sal med en uforglemmelig udsigt over byen og Middelhavet og tilbyder et traditionelt, middelhavspræget fusionskøkken. Hver fredag tilbydes der livemusik om aftenen med en specialmenu (der er åbent er fra kl. 13 til kl. 16 og igen fra kl. 20 til kl. 23). Barlovento bar ligger i foyeren og holder åbent fra middag til midnat.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider