Ocean House Costa del Sol, affiliated by Melia

Torremolinos, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 100 m
  • Afstands center: 100 m
  • Lufthavn Málaga (AGP): 10.6 km (17 mins)

Hotelinformation

Det komfortable strandhotel ligger i nærheden af Torremolinos' bymidte med dens mange underholdnings- og indkøbsmuligheder. Stranden og en forbindelse med offentlig transport finder man ca. 100 m væk. Til forskellige restauranter og barer er der ca. 500 m, mens der er ca. 3,5 km til de nærmeste indkøbsmuligheder.

Hotellet er på 10 etager og råder over i alt 331 dobbelt- og 28 enkeltværelser. Der er desuden foyer med døgnåben reception, elevatorer, vekselbørs, forretninger, hotelsafe og en frisør. Hertil kommer en café, en bar, en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole, en lille spillehal, Internet (betaling) og en tv-stue samt et konferencerum. Desuden kan de mindste gæster blive passet i miniklubben. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.

De veludstyrede og klimatiserede værelser har eget badeværelse med brusekabine og WC samt hårtørrer, en meget stor dobbeltseng, en minibar, safe (leje), telefon, internetadgang, satellit- kabel-tv, stereoanlæg og altan eller terrasse.

På de udendørs arealer finder man to swimmingpools (den ene er opvarmet), et børnebassin, en solterrasse med parasoller og liggestole samt en poolbar. Herudover er der en indendørs swimmingpool. Der er følgende muligheder for at udfolde sig sportsligt: vandaerobic, aerobic, vandski, bananbåd, kano, katamaran, bueskydning, beachvolleyball, billard, tennis og bordtennis. Den nærmeste golfbane ligger 5 km væk. Underholdningsmulighederne rundes af med et aktivitetsprogram.

Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Gæsterne tilbydes desuden special- og diætretter. Der er endvidere mulighed for at bestille halvpension.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider