Amsterdam De Roode Leeuw

Amsterdam, Holland Flag - Holland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Lufthavn Amsterdam (AMS): 22.8 km (29 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger i hjertet af Amsterdam lige ved den berømte Dam. Overfor hotellet ligger børsen og varehuset Bijenkorf. Ligeledes ligger det verdensberømte vokskabinet Madame Tussaud's og det kongelige palads lige i nærheden. Få minutters gang fra hotellet finder man flere indkøbsgader som f.eks. Kalverstraat. Hovedbanegården Centraal Station ligger 700 m væk, mens sporvognen holder ca. 500 m fra hotellet. Til lufthavnen Schiphol er der 20 minutters kørsel med tog eller taxi (ca. 15 km).

Cityhotellet er bygget i 1911 og ligger på en hovedgade. Fordelt på 5 etager har det i alt 79 værelser. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception, safeboks, konferencerum og elevator. Herudover har hotellets gæster mulighed for at gå på Internettet, bestille roomservice og vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling).

De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer, en lounge, lydisolerede vinduer og en dobbeltseng. Desuden er de udstyret med telefon (mod betaling), satellit-/kabel-tv, high-speed internetadgang (mod betaling), radio, safeboks.orgenmaden serveres som buffet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider