Bendita Mare

Golden Sands, Bulgarien Flag - Bulgarien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Lufthavn Varna (VAR): 25.4 km (32 mins)

Hotelinformation

Dette lejligheds-hotel ligger i en unik naturpark. Der er kun 50 m til stranden i den mest attraktive nordlige del af feriestedet Golden Sands. Herudover kan man gå til de offentlige transportmidler på 10 minutter, mens busstationen og banegården ligger i Varna, omkring 20 km væk. Endelig er der omkring 30 km til Varnas lufthavn, mens Burgas internationale lufthavn ligger ca. 150 km fra hotellet.

Der er tale om et nyt, moderne og klimatiseret klub-feriested samt lejligheds-hotel med 242 lejligheder og studier, som også har en foyer med døgnåben reception/check-out service, safebokse til værdigenstande, en bar i foyeren og en a la carte-restaurant med ikke-rygerområde. Etablissementet blev bygget i 2008 og rummer WLAN i foyeren mod betaling, vekselbørs, elevator, aviskiosk og spillelokale. Herudover vil gæsterne finde en café, en beværtning, et lille supermarked og en parkeringsplads til bilen uden beregning.

Studierne rummer moderne installationer, herunder eget badeværelse med brusebad/badekar og toilet samt altan eller terrasse, telefon, kabel-tv og hårtørrer. De er ligeledes indrettet med dobbeltseng, internetadgang, safeboks, vaskemaskine, strygejern og strygebræt. Køkkenet/tekøkkenerne er udstyret med minibar, køleskab, komfur, mikrobølgeovn og mulighed for at lave te og kaffe. Desuden er klimaanlæggene og radiatorerne regulerbare. De 1-værelses lejligheder rummer separat stue med tekøkken og soveværelse og tilbyder de samme behageligheder som studierne. Sidst, men ikke mindst tilbyder de alle sammen umiddelbar eller sidevendt havudsigt.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider