Cordial Biarritz Bungalows

Playa del Ingles, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 800 m
  • PoolChildren
  • DistanceToTown: 100 m
  • Restaurant
  • Pool
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/spanien/gran-canaria/playa-del-ingles/cordial-biarritz-bungalows/
  • Bar
  • DistanceToBeach: 800 m

Hotelinformation

Bungalows og lagunepool midt i Playa del Inglés
Centralt i Playa del Inglés, blot få minutter fra den gyldne sandstrand, ligger hotellet, Cordial Biarritz Bungalows. De små, hvide bungalows ligger fordelt mellem den langune-formede pool og den grønne palmehave. Her får du en privat bungalow med møbleret terrasse, hvor der er plads til hele familien og en hjemlig atmosfære.

Hotellets pool er opvarmet i vinterhalvåret, og der er børnepool til de yngste gæster samt en legeplads. Vil du spille tennis, kan du leje en af hotellets tre tennisbaner (mod betaling) eller udfordre dine medrejsende i et slag minigolf. Hotellet har også et fitness, som du frit kan benytte.

Hotellet har en buffetrestaurant, hvorfra morgenmaden serveres, hvis du tilkøber det. Alternativt kan du selv lave morgenmad og øvrige måltider i de veludstyrede køkkener. Til frokost finder du en a la carte restaurant på hotellet, som både har lette frokostanretninger og snacks. Poolbaren er åben i dagtimer.

Cordial Biarritz Bungalows ligger i gåafstand fra Playa del Inglés stranden, det livlige shoppingcenter, Yumbo, samt mange restauranter, butikker og barer lige uden for døren.

Sådan bor du
Alle bungalows er indrettet med loftsvifte, satellit-tv, aircondition (mod betaling i alm. bungalows, inkluderet i superior), safebox (mod betaling), gratis WiFi, terrasse, køkken med køleskab, kogeplader, brødrister, kaffemaskine, elkedel og mikroovn samt separat bad/toilet med bruser og hårtørrer.

Superior bungalows ligger nærmere poolen, restauranten eller tennisbaner. Vælg mellem følgende værelsestyper:

2-værelses bungalow: Indrettet med et separat soveværelse med enkeltsenge og et opholdsrum med sovesofa. Ca. 52 m2 med plads til en til tre personer.

2-værelses bungalow superior: Indrettet med et separat soveværelse med enkeltsenge og et opholdsrum med sovesofa. Ca. 52 m2 med plads til en til tre personer.

3-værelses bungalow: Indrettet med to separate soveværelser med enkeltsenge og et opholdsrum med sovesofa. Ca. 64 m2 med plads til to til fem personer.

3-værelses bungalow superior: Indrettet med to separate soveværelser med enkeltsenge og et opholdsrum med sovesofa. Ca. 64 m2 med plads til to til fem personer.

Pension
Dit ophold er uden pension. Det er muligt at tilkøbe morgenmad.

Mere om Cordial Biarritz Bungalows
Bemærk: Der er niveauforskelle i nogle bungalows i opholdsrummet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider