Bluesun Hotel Maestral

Brela, Kroatien Flag - Kroatien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Lufthavn Split (SPU): 87.5 km (1 hour 13 mins)

Hotelinformation

Bluesun Hotel Maestral er et elegant hotel, som er roligt beliggende i grønne omgivelser med mægtige cypresser og en dejlig udsigt over havet. Indvendigt gennemgik hotellet en renovering i 2021, og det moderne interiør er nu suppleret med kunst fra to berømte kroatiske kunstnere.

Hotellet har et dejligt poolområde med solterrasse, liggestole og parasoller. Vil du hellere bade i havet, ligger den nærmeste strand neden for hotellet. Du har kun få minutters gang til den dejlige stenstrand, Punta Rata.

Den tilhørende restaurant tilbyder en storslået udsigt over havet, og hotellet kan desuden prale af to barer, en poolbar og Maestral Beach Bar, som ligger lige ud til stranden. Her får du en flot havudsigt og et bredt udvalg af lækre pizzaer, aperitiffer og cocktails. Der er live musik om aftenen.

En populær restaurant i lokalområdet er restauranten Punta Rata, som byder på lækre kroatiske og dalmatiske retter à la carte. Tag den korte gåtur fra hotellet ind til byens centrum, hvis du vil udforske flere hyggelige caféer og lokale restauranter.

Bluesun Hotel Maestral har et lille motionsrum, og du kan også spille bordtennis og minigolf. I nærområdet er der desuden mulighed for at spille tennis og volleyball, leje cykler og prøve forskellige vandsportsaktiviteter.

Du bor således

Skønne, lyse dobbeltværelser med bl.a. aircondition, satellit-TV, minibar og værdiboks Aircondition, pengeskab, sat-tv, telefon, internet, minibar, elkedel, hårtørrer, bruser og toilet. Altan.

Bygningens faciliteter

Reception, restaurant, morgenmadsrestaurant, udendørspool, solstol, strandservice (mod betaling), fitness-center, tennis (mod betaling), bar, diskotek/underholdning, Wi-Fi, parkering (mod betaling), begrænset antal.

Tilvalg

Barneseng bookes på forhånd, € 10/dag/nat.

Andet

Turistskat indgår.

3 etager, elevator.

Ankomst

24 timers reception. Indcheckningstid: 14:00, udcheckningstid: 11:00.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider